• akp faşizminin, tribündeki bizlerin korkusundan çıkarmaya çalıştığı düzenlemedir.

    http://www.hurriyet.com.tr/…por/futbol/24428551.asp

    stadlarda kötü içerikli siyasi ve ideolojik tezahürat yasaklanacakmış, kulüpler de buna ilişkin zaten taraftara taahhüt imzalatmış, yetmemiş kendileri de takip edecekmiş. bir de utanmadan bu tür düzenlemeler avrupa'da da var yalanını tekrarlıyorlar.

    mesela ben hakaret içermeyen "hükümet istifa" ya da "tayyip istifa" diye bağırsam bu ideolojik midir, siyasi olarak kötü müdür? belki istifa etmesi iyi birşey, kötü olup olmadığına kim karar veriyor? hukuk da bilmiyor bu içişleri bakanı.

    korkunun ecele faydası yok, yıkılacaksınız, yok olacaksınız.

    (bkz: hükümet istifa)
  • her yer taksim her yer direnis ulan

    tayyipten once
    turkiye cumhuriyeti

    tayyipten sonra
    korku cumhuriyeti
  • hakemlerin yıllardır analarına aklınıza gelebilecek her türlü küfürü edebilirsiniz, futbolculara her türlü ırkçı davranışlarda bulunabilirsiniz ama iş ülkenin başındakilere eleştiriye gelince; bu holiganizmi engellemeliyiz yüzsüzlüğüne başvuran yetkililerin yeni yasağı.

    noldu, hani birkaç çapulcudan korkmuyordunuz?
  • direnişi daha da canlı tutacak olan yasaktır. ligin ilk haftasında, her zamankinden daha gür bir şekilde mutlaka bağrılacaktır:

    her yer taksim her yer direniş
  • korku imparatorluğu denilen devlet yönetimi türünde korkunun devlet mekanizmaları tarafından halk üzerinde kurulmuş baskı neticesinde ortaya çıktığı düşünülür. bu kısmen doğrudur da aslında.

    ancak halkın yöneticilerden duyduğu korkudan çok daha büyük, çok daha titretici, çok daha uyku kaçırıcı bir korku türü vardır ki o korkuyu duyan muktedirlerdir.

    bu ve bunun gibi onlarca yasak da bu korkunun onlarca tezahüründen bir başkası değildir.
  • artik korkmayan gencligin umursamayacagi bir baska yasak.

    zira; her yer taksim, her yer direnis.
  • ibrahim hacıosmanoğlunun deldiği yasaktır. geçen günkü imza töreninde akepe diye bağırıyordu avni aker stadının ortasında
  • bu yasağı koyan adamlar için futbolcu imza töreninde bir başkanın eline mikrofon'u alıp akp yardakçılığı yapmasında herhangi bir sakınca yoktur.

    spor sahalarından siyaseti silmeye çalıştığını söyleyen zihniyetin, başka bir başkan çıkıp gezi olaylarını desteklese, takınacağı tavırı da merak ediyorum.

    ikiyüzlülüğünü siktiğimin mağdurları.
  • hiç olmadı kurabiye tayyip ile delinecektir.
  • tribünlerin ve insanlarımızın espri zekasını ve yeteneğini gördükten sonra her hangi bir şekilde kişileri etkilemeyecek durum. pankartta öyle bir slogan yazılır ki kıvrak zeka örneği olarak gösterilir, gereken yerlere gereken mesajlar gönderilir, kimse de vay efendim hakaret var falan diyemez. böyle bir espri yeteneğine sahip bir toplumuz.
hesabın var mı? giriş yap