• 8 haziran 2009 tarihli programında bir general tarafından saçları kazınmıştır.
  • bu hafta boyunca ırak'tan yayın yapıyor.
  • newsweek'e konuk editor oldugu hafta guzel yazilara imza atan adam. amerikalilar'da son yillarda (ozellikle 11 eylul saldirilarindan sonra) baslayan asiri kibir ve cehalet karisimini hafif ustu kapali, sakayla karisik olarak cok saglam elestirmistir. ben sahsen en cok giris yazisini sevdim.

    "but despite our continued victories, americans have many lingering questions about iraq. for example: where is iraq? my guess is somewhere near paraguay."

    devami: http://www.newsweek.com/id/200964
  • nasa tarafından 25 ağustos'ta fırlatılacak olan discovery uzay mekiği'nin içindeki bir koşu bandına ismi verilmiş şahıs. amerikan halkı elbette işin şakasında ama hani ülkemizle kıyaslandığında vahim bir durum söz konusu. şimdi biz uzayla ilgili bir şey bulsak, bir makine yapsak ismini ata, çanakkale, cumhuriyet; belki belki bu zamanda fetullah gülen, deniz feneri gibi bir şey koyar, gururlanır, cesaretleniriz. buradan çıkarılacak ders şu olabilir; kimilerine göre çok küçük olan şeyler için büyük sevinçler yaşamaya gelmez. adama gülerler.
  • geçen haftaki programında kendi parodilerini glenn beck'in ciddi(!) yorumlarıyla karşılaştırmış, gülmekten yerlere yatırmıştır. her geçen gün daha iyiye gidiyor.
  • bir tür taşakmatör ayarmatör. adamın programında saniyeye 1.2 dalga motorlu yergi geçiyor nerdeyse. bill maher'den bile daha sivri dilli diyebilirim. farkı tezat sanatını en yüksek verimlilikte kullanmasıdır.

    milliyet/hürriyet internet editörleri henüz uyanmadılar ama kendisi geçen günki programında (bkz: geçen gün) türkiye ile 4-5 saniye kadar dalga geçmiştir. söylediklerini türkçesi şuna denk geliyordu:
    colbert nation olarak biz de g20'ye katılacağız. yerimizi sıcak tuttuğun için teşekkürler türkiye. artık kalkabilirsin.

    (bkz: amerikalı şovmenden türkiye'ye büyük hakaret)
    (bkz: seksi fotoğrafları için tıklayınız)
  • dns bank'ın iflasıyla sponsorlarını kaybeden amerikan milli hız pateni takımına 2010 kış olimpiyatları öncesi sponsor olan komedyen. sporcular oyunlarda formalarında colbert nation logosunu taşıyacaklar.
  • iç yağı eritme jeneratörü.
  • 52. grammy ödülleri'nde en iyi komedi albümü dalında grammy ödülü kazanmıştır kendisi.
hesabın var mı? giriş yap