• akp nin yan kuruluşu ysk nın adaletli seçim sistemimize yaptığı yeni müdahalesi.

    dün başlayan yurtdışı oy verme işlemleri için 54 ülkedeki başkonsolosluklarda ve yurt dışına açılan 7 kara, 17 hava ve 9 gümrük kapısında sandıklar kuruldu. bu ülkeler arasında sudan, bahreyn, bae gibi akp oylarının yüksek olması muhtemel bütün ülkeler es geçilmemişken, içlerinde nedense birtek ırak yok. ırak'ın ne gümrük kapısında ne de mevcut 5 konsolosluk ta seçim sandığı kurulmadı.

    gerekçe ırak'ta çok az sayıda türkiye vatandaşının yaşıyor olmasıymış. oysa dışişleri bakanlığı verilerine göre ırak'ta yaklaşık 125 bin türkiye vatandaşı yaşıyor ve ırak almanya, fransa, hollanda gibi ülkelerden sonra en çok türkiye vatandaşının yaşadığı ülke.

    şimdi biz daha başlamadan şaibe karışmış seçimin neresine güveneceğiz?

    http://www.imctv.com.tr/…u-irakta-sandik-kurulmadi/
  • hırsızlıktır.
  • nedense yeterince gündeme gelmemiş belki de seçimin kaderini etkileyecek bir hadise. bu konuda muhalefet neden bir şey yapmıyor anlamıyorum. yok mu bunun bir itiraz mercisi, mahkeme yolu, şusu busu? sen türkiye'nin yurtdışında en çok vatandaşının yaşadığı 5. ülkeye hangi hakla seçim sandığı koymazsın? bu nasıl bir şey lan böyle?

    şu uygulama kesinlikle 7 haziran seçimlerini şaibeli hale getirmiştir. çadır devleti mi, muz cumhuriyeti mi burası kardeşim? menderes'in ap'ye oy vermeyen şehirleri ilçe yapmasından ne farkı var şimdi bunun? gerçekten inanılmaz ya. bu konu nasıl medyada yer almıyor, nasıl muhalefet partileri kıyameti koparmıyor, nasıl herhangi bir itirazda bulunulmuyor, aklım hafsalam almıyor. bilen varsa aydınlatsın.
  • oha! bu kadar bariz bir hile yapilabilir mi? ya hicbiryere kurmayin ya da belli bir sayinin ustunde turk vatandasinin yasadigi her ulkeye kurun. burada kurtler yasiyor diye ayrimcilik yapmak degil ise nedir bunun aciklamasi?
  • 7 haziran 2015 genel seçimlerine antidemokratik müdahaleler olacağının ispatıdır.
hesabın var mı? giriş yap