• 12 aralık 2020 tbmm'nin karışması olayında soylu'nun konuşmasının son cümleleridir. böylece hdp'nin kapatılacağı kanımca kesinleşmiştir.

    kaynak
  • hdp kapatılsa yeni bir 3 harfliyle gelirler. önceki partileri kapatıldı da ne oldu?

    kalıcı çözüm için bir şeyler yapılmalı. ya orta yol bulunmalı, ya da yolun sonuna kadar çetin bir şekilde topyekün mücadele edilmelidir. hdp bugünkü soylu'nun konuşmasındaki hareketlerinden de defalarca da kimi, neyi desteklediğini açıkça dile getirmiş bir partidir. gereken neyse yapılmalıdır.

    kolpacı hdpsever, oylarını terör örgütünün tescilli partisine satan sözde atatürkçüler aksini dese de; ülkesini seven, askerini seven, atatürkçü herkes bu konuda aynı fikirdedir.

    mavi gözlü bozkurtun kemikleri daha fazla sızlatılmamalıdır.
  • birkaç yıl önce tayyip'ten hesap sormazsa namert olduğunu bas bas bağıran kişi beyanıdır. sonra ne olduğunu hepimiz biliyoruz.
  • atanmış seçilmiş dengesi şemsiye lehine bozuldu.

    iktidar, bir zamanlar atanmışlar seçilmişlere hükmedemez diye meydanları inletiyordu. şimdi seçilmişlerin neredeyse bütün yetkilerini ellerinden almaya çalışıyor.
  • hdp iktidar için altın yumurtlayan tavuktur. küçük ortağın hezeyanları boşadır. akp genel başkanı hdp'yi siyasi malzeme yaparak ekmeğini yemeye devam edeceğinden bu şekilde yorumlanamayacak bir sözdür.

    korku ile işlerini yürütüyorsan karşında bir düşman olmalı. düşman olmazsa korku da olmaz. korku olmazsa da itaat olmaz.
  • inandığım değerlerle alakası olmayan hdp'nin kapatılması ne sağlayacak? ülkenin tecavüzcüsüne, hırsızına, kadına şiddetine, hayvana şiddetine, çocuk istismarına hiç bir müdahale etmeyen, sadece terör üzerinden hareket eden bakanın şu açıklaması sadece stratejidir. kendi cenahı kadar muhalefetten de destek gördüğünü bildiği için hep aynı topa giriyor.
  • herkesle her iddiasına varım ki hdp kapatılırsa şu an yedekte secime girme koşullarını sağlamış en az 2 yedek partisi vardır.

    aynı şeyi yapıp farklı sonuç almayı ummak da ne bileyim..
  • hdp eğer türkiye deseydi konuşmalarında, "soylu ne diyorsun?" derdik.

    hdp her konuşmasında derdinin kürdistan olduğunu belli ettiği için, soylu haklı. kusura bakmasın kimse.
  • boş işler bakanı böyle dediğine göre tam tersi olacaktır, kendi fanlarının gazını alıyor işte.
  • devletin tüm imkanlarını kullanarak elbette "başarı"ya ulaşabilecek bir iddiadır. fakat ahlaktan, kahramanlıktan, samimiyetten bahsederken bazı şeyleri unutmayın.

    (bkz: ümitcan uygun'un babasının soylu ile fotoğrafları)

    hdp kapatılsa bile, 7 milyon seçmen bu kelin içinde bulunduğu bir zorba rejime boyun eğmez.
hesabın var mı? giriş yap