• geçen yılki fuse fiyaskosu haricinde be yeni nesile kadar her daim playstation' un 2. parti oyun stüdyosu olma görevini üstlenmiş ve ps için resistance ve ratchet & clank serilerini çıkarmış olan insomniac games' in saf değiştirmesiyle xbox one' a özel olarak bu sene sonunda çıkacağı yeni oyunu.

    şöyle de bi gameplay videosu var: http://www.youtube.com/watch?v=bmnjoqr5glk
  • çok güzel ve eğlenceli bir oyun olmuş. oynamadım ama twitch'den izlediğim kadarıyla gayet geyiklerle dolu, hızlı ve deşarj, tatmin edici bir oyun. belki konsol aldıracak bir oyun değil ama konsolda çok güzel vakit geçirtir.

    yetkililere sesleniyorum, lütfen bu tarz yaratıcılıkta bir oyun da playstation'a gelsin.
  • xbox one'ın şimdiye kadar çıkan en iyi oyunudur bana göre. exclusive olması bilinirliğini azalttığı için pek duyulmuyor olsa da eğlencesi, aksiyonu ve görsel zenginliği ile parasının hakkını veren bir oyundur.
  • xbox one'ın exclusive oyunlarından bir tanesi. diyalogları, silahları, özelleştirilebilir ana karakteri, atmosferi ve herşeyi ile özgün bir oyun. son dakikasına kadar kesinlikle zevk veriyor.

    challenge ve questler de oldukça zevkli.

    ayrıca chaos squad adındaki multiplayer modu da müthiş zevkli…
  • fable 2'nin sadece xbox 360'a çıkmasının yaşattığı acıyı yaşatan oyun.

    yapmışsın cillop gibi oyun, dağıtsana bütün platformlara. kalırsın öyle 2 entry'lik başlığınla.
  • resmen uğruna xbox one aldığım oyundur. playstation 1'den bu yana tony hawk's pro skater serisini seven biri olarak bu oyuna bayıldım.

    ha, oyun kaykay oyunu değil o ayrı.
  • ön yargı denen şeyin yine tokat gibi yüzüme "kır artık şunu" diye çarpmasını sağlamış oyun. açıkçası bu tarz grafiğe sahip oyunlar beni çok cezbetmiyor ama gamepass aldım insan da ona para verince bütün iyi oyunları 1 ayda oynayayım diye düşünüyor.

    bu da onlardan birisiydi. gears of war, rise of tomb raider'i oynadıktan sonra mad max (pek sarmadı ya yalan yok) dün de bir buna bakayım dedim. kapak resmi videolar felan fena durmasa da başta dediğim gibi bana göre değil diye düşünüyordum.

    açtım başladım ilk 1 saat bu neymiş ya böyle derken sonra inanılmaz keyif almaya başladım. dünden beri bırakamıyorum. ana görevler daha bitmedi de bitse bile her yerden yan görev challenge fışkırıyor. nerden baksan 40-50 saat seni başında tutacak bir oyun gibi görünüyor.

    oynayış efsane bir kere. ilk başlarda zor gelse de daha sonra o kaymalar zıplamalar vs. hepsine alışıyorsunuz. vuruş hissi de bence birçok oyundan iyi durumda. en önemlisi troll kısmı. acayip bir troll hava hakim oyuna. bu kadar insanı geren oyunun üstüne böyle troll bir oyun valla ne yalan söyleyeyim çok iyi geldi. oynamayı düşünenler hiç zaman kaybetmesin.
  • 16 kasım tarihinde pc için çıkışını gerçekleştirecek oyundur. fiyatı 20 dolar olacakmış.

    kaynak: https://www.windowscentral.com/…-preorders-now-live

    edit: steam fiyatı 32.5 lira oldu. gayet iyi bir fiyatlandırma yapılmış. insomniac games'e teşekkürler.
  • rengarenk bir dünyaya sahip şehirde dolaşması inanılmaz keyifli olan oyun. steamde şuan 26 tl kaçırmadan alın. xbox denen aletin tek kalesi bilgisayara çıktı sonunda.
  • oynarken inanılmaz keyif aldığım birkaç oyundan biridir. xbox'taki oynanış videolarını izlemeyi zaten severdim, pc'ye çıkınca hemen satın aldım. şimdiiii, haritasının, mekaniklerinin, oynanışının, zeki mizahının güzelliği bir yana dursun, ben farklı bir tarafını öveceğim bu oyunun.

    sıkıldığınızda, sinirli ya da dertli olduğunuzda rahatlamak için girdiğiniz oyunlar vardır ya hani. kafanız doludur, oyunun müziğini kapatıp istediğiniz bir playlist açarsınız arkaya da öyle oynarsınız. bu bir. ikincisi de, arkaya twitch ya da dizi-film ya da youtube falan açıp oynamayı sevdiğiniz oyunlar vardır. işte sunset overdrive bu iki durum için üretilmiş sanki. çekirdek gibi mübarek.

    eskiden kafam bozuk olduğunda far cry 4'ü açar ormanda gezinti yapardım. sinirliysem karakol basardım. derdimi unutmak istiyorsam lol'e girerdim. şimdi ise sunset overdrive oynuyorum.

    hiç yere basmadan şehri uçtan uca geçmek, mutant avlamak, görevleri daha iyi puanla yapmaya çalışmak, raylardan ya da korkuluklardan kayarak ilerlemek inanılmaz keyifli.

    rengarenk (gerçek anlamda) dünyasıyla insana mutluluk veren, acayip tatmin eden bir oyun olmuş sunset overdrive. bilgisayarımdan silmeyi hiç düşünmeyeceğim üç oyundan biri olmayı başardı.

    sonuç: tavsiye ediyorum.
hesabın var mı? giriş yap