• bunu dövme bakımında kullanmayı her kim akıl ettiyse allah onun evine ateşler salsın dediğim şeffaf film.

    ilk başta kulağa hoş geliyor: üç gün hiçbir şey yapmana gerek yok, dövmen kendi kendine iyileşecek, bu hem hava alıyor hem bakım yapıyor vs. vs.

    lakin kazın ayağı öyle değil arkadaşlar. öncelikle bu meret yapıştığı yerdeki dövmeye bakıyor olabilir ama dövmesiz derinin ırzına geçiyor. hele de birazcık hassas, allerjiye meyilli bir cildiniz varsa derinizi elinize almanız aşırı mümkün.

    ama asıl mevzu o değil bu: bu zıkkım 3 günün sonunda çık-mı-yor!!! derinize ve tabi ki açık yara olan dövmenize öyle bir yapışıyor ki, çıkmıyor. dövmecimin suda biraz daha kolay çıkar önerisiyle duşta çıkarmaya karar verdim. acıdan midem bulandı, başım döndü, duşakabinde yere çöktüm. (dövme büyük)

    yarım saatlik uğraşın sonunda çıktı ama dövmenin iyileşen üst tabakası da onunla beraber çıktı. iyileşmeye, kabuk bağlamaya başlayan o kısmı söküp aldı. daha da kötüsü tam da çıkmadı. şu an dövmenin en yaralı yerlerinde plastik parçaları var, deriye kaynamış, çıkaramıyorum.

    can havliyle dövmeciyi aradım, anlattıklarının hepsi normal dedi, müsade alıp şahsiyetine sövdüm.

    ikisi kocaman altı dövme sahibi bir insan olarak şu kadarını söyleyeyim: sikerler öyle yeni teknolojiyi. tavsiyeme kulak verirseniz ahanda budur: normal eski usul iyileştirin dövmelerinizi.

    söveceklerim ve söyleyeceklerim bu kadar.
  • bir türlü kapanmayan ayak yaramın iyileşmesini sağlayan mucizevi ped (subrasorb c kollagen). 4 x 3 cm ilk ped hali 250 tl'dir, yani epey pahalı ama yara iyileşmesinde inanılmaz etkili.
hesabın var mı? giriş yap