• sustanon türkiye dışında ''miracle'' olarak nitelendırılır ve gercekten muhtesem bı androjendir ve anabolik ılaclardan bile daha fazla anabolik etkisi vardır.tek basına bile yeterlidir.anabolizanla beraber alındıgında bilhassa deca ile alınca ,decanın hücrelere daha hızlı baglanma durumu oldugu için güzel sustanonumuzun etkısını azaltırız cahilçe..sustanonun içindeki esterler sayesınde zamanla kana karısır yanı ıcındekı 4 testesteron baska baska tarzları deıldır sadece ester yanı kana karısma zamanlarını belırler..tek kelıme ile muhtesem ve intihar silahıdır ..sustanon cok su tutar ve gynecomasti yapmadıgı bıkac kısı gördüm ama yapsa bile kürden sonra nolvadex kürü yapılır ve gecer..saç döker ayrıntısını yazmaya üşendım şimdi gercı onlarca zararı var psıkolojık zararları en beterdır bence..
  • piyasada kolay bulundugu icin genelde sporcular arasinda fazlaca yaygindir. her doping ilaci gibi tehlikeli bir ilactir. vucuda hormon almak bir filin cam esya satan dukkana girmesine benzer bu yuzden kesinlikle kullanilmamalidir.
  • malesef 1 yıldır piyasada pek de bulunmayan,bir yerlerden bulunursa talip olacağım ilaç.
  • eczane satislari suistimal edildikten sonra sayili olarak yapilmasiyla beraber, balkan pharm markasi altinda ulkemize yurtdisindan getirilen seks hormonu.

    vucut gelistirme sporunu takinti edinmis bir cok kisinin hizli cozumlerinden biridir, testesterone seviyeleriyle sentetik bir sekilde oynadigi icin bir erkek icin uzun vadede pek akilli bir sey oldugu soylenemez.

    (bkz: testosterone)
  • jinekomasti ve testislerde atrofi yapan ilaç. doping amacı ile kullananlara allah akıl fikir versin.
  • hakkındaki bazı uyarılar şu şekilde olan ilaçtır:
    "sustanon’un sporda performansı arttırma amacı ile kullanımı ciddi sağlık riskleri taşıyabilir. bu nedenle sustanon’u bu amaç doğrultusunda kullanmaktan kaçınınız. eğer prostat kanseriniz veya erkek meme kanseriniz varsa bu ilacı kullanmayınız."
  • aromataz inhibitörü denilen hededen haberdar olmayan kitle tarafından kaçınılmaz jinekomasti müsebbibi olarak bilinen, lanse edilen çok esterli juice.
  • hormon ilacıdır. testesteron eksikliğinde kullanılır.bazı kronik tedavilerde kullanılan ilaçlar ereksioynu azaltır, bu azalım piskolojinizi bozar bozuk piskoloji daha fazla ereksiyon azaltır. cinsel güvü arttırıcı ilaçlar (viegra türevi) bir işe yaramadığında 3 defa bu ilacı yaptırabilirsiniz. etkisini bir kaç gün içinde hissedersiniz. bazen kötü gisen şeyleri düzeltmek için başka kötülükleri kullanırsınız. bu da böyle bir ilaç. ben herhangi bir yan etkisini görmedim , kas yapmadı ,doping etkisi olmadı kullanım amacı ne ise o işe yaradı.
  • hastalıktan dolayı doktor veriyor ama vücut geliştirme ile uğraşanlar yüzünden getirilen kısıtlamalardan dolayı bulmak çok zorlaştı.
  • bunun şu ünlü enjeksiyon ağrısından muzdarip bünyeler hirudoid forte krem kullanmalıdır. ağrı mağrı kalmaz.
hesabın var mı? giriş yap