• mini çakaldır. swarm çıktığından beri insanlarda bir çekingenlik başladı. yan masasında oturan kıza swarm'dan arkadaşlık isteği gönderiyorlar.

    not: bende bunlardan birisiyim.
  • aynı zamanda telefonunun screenshot klasörü dolup taşmaktadır. bir arkadaşımdan biliyorum. * *
  • eskaza tutturacagi bir iki istisna disinda bosa kurek ceken tiptir. profilinize bile bakmadan direk "reddet"e basip geciyoruz arkaaslar. bu bitmek tukenmek bilmeyen enerjinizin ucre birini bilime sanata falan harcasaniz en azindan su memleket iki adim ileri giderdi.
  • tanıdık bir ortamda bir kızımızın swarmdan nasıl tavlandığına sahit olup, swarmdan tavlanan kızlara gerizekalı gözüyle bakmama sebeb olan tiplerdir. bu tavlanan kızlarımız güzel olup iki gram akılları yoktur ki onları tavlamaya çalışan bu tiplerin amaçlarını anlayamamaktadırlar.
  • ulan hafta içi bir tatile kavuşmuşum, iki kuruşluk keyfim var. hamış gibi denize karşı çay bahçesinde tost yiyip çay içiyoruz iki arkadaş, olaya baaa baa ; adam yan masamdaymış,arkadaşım beni swarmdan etiketlemiş adam swarmdan arkadaşımın checkinini buluyor, swarmda adım tam olmadığı için beni bulamıyor, sonra yetmiyor arkadaşımı facebooktan buluyor, sonra onun profilinden beni buluyor ve mesaj atıyor. birde bunu bana marifetmiş gibi mesaj atıyor, madalya takıp öpüşücez diye hayal ediyor zannımca, yetmiyor , hoop bir mesaj daha bu sefer yan masamdaki lavuk sporun arkadaşıymış vay efendim pardonmuş rahatsız etmek istemezmiş nasıl bulduğunu beni hiç sormayacakmışım. ulan bari iki arkadaş aynı kıza yürümeyin be, bunu becerin bari.

    dün akşamdan beri düşünüyorum sözlük, yan masa neredeydi diye.

    arkadaşım siz manyak mısınız hulan?
    çok kızgınım sözlük elin adamları teknolojik uygulama yapıyor bizim abazan abilere bak hatun kovalıyor. bir bitmediniz beaa!
  • bunu ciddi ciddi kovalayan bekar arkadaşlarım var.başarı oranı milyonda bir falan bence.yapmayın etmeyin gençler, çok beğeniyorsan (bkz: git konuş bence).
  • "doyumsus doyurucu" kullanici adini kullanarak otobus soforlugu yapan serefsizlerin icinde oldugu tip sekli.

    hem bu kadar rahat olmasi hem de otobus soforlugu yapmasi aklima "neden otobuslerde malum sikintilar oluyor" sorusunu getiriyor. sadece muavin degil bu serefsizler de bulunuyor demek ki. insan kiz arkadasini, karisini, annesini, colugunu cocugunu otobuslere yalniz basina bindirmeye korkar oluyor bu yavsaklar yuzunden.

    bu tiplerden bir suru var bunu zaten biliyoruz. biliyoruz ama kendini bu kadar ifsa eden yavsagin onde gidenlerinin otobus firmasinin adini kirletmesi gercekten uzucu. cunku olan otobus firmasina oluyor.

    gereken sikayeti yapinca o firmanin nasi bir tavir takinacagini merak ediyorum.

    http://pasteboard.co/1zoip2v5.jpg
    http://pasteboard.co/1zokahw6.jpg
    http://pasteboard.co/1zopn7j7.jpg
  • amaç o değilmi zaten ya:d
  • geçenlerde karaköy'de tanıştığım, tinder ve happn gibi uygulamaları küçümseyen tip..

    cafeye oturduk, ikimiz de gayet normal bir şekilde swarm'u açarak checkin olduk.. ben telefonu bıraktım, arkadaş tıkı tıkı bir şeyler yapmaya devam.. tebessüm ediyor, mesaj yazıyor, ekranı kaydırıyor, bazen yaklaştırıp dikkatlice bakıyor..

    ne yapıyor..? checkin olduğu mekandaki diğer checkinlere bakıyor ve profilini beğendiği kızlara davet gönderiyor.. davetin kabul edilmesi demek, çok acayip şeyler olacak demek oluyormuş! :)

    'bu şekilde gelen daveti kim kabul eder ki' diye sorduğum istihzalı soruya mesajlarını göstererek yanıt verdi.. inanılır gibi değil ama aşağı yukarı her mekanda en az 1 daveti kabul.. mesaj içeriği ve sonrasını hiç anlatmayayım!

    hasılı, her sosyal medya platformu kullanıcı deneyimiyle şekilleniyor.. davet gönderen razı, kabul eden razı.. bize de; elin oğlunun mekan paylaşımı, lokasyon tavsiyesi amacıyla yaptığı uygulamanın nasıl oluyor da flört şeysine döndüğünü düşünmek kalıyor..
  • durum o kadar vahimse demek ki...
hesabın var mı? giriş yap