• abd'deki kaliteli bir fast-casual salata restoran zinciri. genelde sağlığına dikkat eden kitle için yapılmış bir yer.
  • bol salata yenen kafenin bir gömlek üstü, sadece salata yenen kafe. hatta salata fast food'cusu denebilir. şeftali + keçi peynirli salataları efsanedir.
  • bugün mobil uygulamasından take-out sipariş verdim. siparişi almaya gittiğimde taahhüt ettikleri süreden 15 dakika geç çıkardılar. bunu siparişin çıkmasını beklerken şikayet ettim. şikayet etmek de sipariş onay mail'ine yanıt atmak şeklinde. daha kolay bir yol olamaz. hazır maili yazarken web'den verdiğim siparişleri bonuslara eklemiyordu onu da not olarak ekledim "bunları birleştirin" diye. en azından bir özür bekliyorum. bu arada geç çıkmış olsa da gelen salatayı bir güzel yedim. yemek dönüşü maillere baktım "gecikme çok özür dileriz bu kabul edilemez tüm sipariş tutarınızı iade ediyoruz, ödüllerinizi de birleştirdik" diye yanıt atmışlar.

    tüm bunlar toplam 15 dakikada oldu. chat'te sıra beklemedim. telefonda asansör müziği dinlemedim. annemin kızlık soyadının son iki hanesini vermedim. "evet maalesef bazen yoğunluk olabiliyor" diye martaval dinlemedim. abd'de müşteri hizmetleri konusu zaten iyi de bu adamlar artık kat çıktılar. kimseden daha azını beklemiyorum artık. herkes akıllı olsun.
  • servisi cok hizli, salatalari cok leziz kafe. humuslu tahinli salatasi favorim.
hesabın var mı? giriş yap