• yıllarca yakınlarının cinsel tacizine uğrayıp polise başvurmak için oturup bir kroki hazırlayan zeki kızdır.

    http://www.birgun.net/…-polise-basvurdu-128871.html

    edit: o krokiyi hazırlayabilmesi, "görgü tanığı" gibi ifadeler kullanabilmesi, yazı stili çoğu yetişkinden akıllı olduğunu gösteriyor. belki ilerde çok başarılı bir avukat, hakim, savcı vs olabilecek bir insanı bir anlık zevkleri için harcayan itler kahrolsun.
  • linkteki habere konu olan ve ülkeyi yönetenlerin toplumu ne hale getirdiğine örnek olacak çocuktur.

    olay ne yazık ki türkiye konjonktüründe duymaya alıştıklarımızdan fazlası değil. tuhaf ve korkutucu olan, çocuğun ya da ailesinin buna 8 sene boyunca ses çıkaramamış olması ve çocuğun olayları krokilendirme çabası. bu kroki seri cinayetlere bağlandığında hollywood film senaryosu oluyor zaten.

    edit: krokideki şu notla ailenin de notu verilebilir: "11.9.2016 pazar günü: halam görgü tanığı. o gün halam ve ben alkol almadık." halam ve ben alkol almadık demiş çocuk. çocuk bunu diyen, 12 yaşında çocuk.
  • insanlığın içerisinde olduğu rezilliği suratlarına vuran çocuktur. şunun gibi şerefsiz güruhunun iğrenç emellerine alet edilen yavrucaktır. bunlar idam edilmedikçe sayıları da artacaktır.

    eli uçkurunda gezen babaların olduğu dünyada akrabaların tacizleri şaşırtıcı değil. allah bir kere değil, bin kere cezanızı versin.
  • okudum gerekçeleri , biz gerçekten insanlıktan çıkmışız . ayıp lan orospu çocukları
  • çocuk ve taciz, tecavüz kelimelerini aynı cümlede kullanmak bile yeterince iğrençken 12 yaşındaki kıza tacizcilerinin listesini yaptıran akrabalarına, ailesine, devletine yazıklar olsun.
  • okurken defalarca oha dediğim haberdir, 4 yaşında tacize uğramak nedir?, bunu tecavüzcüsünün söylemesi nedir?, bu insanlara günaydın diyorsunuz, bu insanlarla aynı ortamda bulunuyorsunuz fakat bu insanların insandan daha aşağı olduğunu bilmiyorsunuz, ben vatandaş olarak bu insanlarla hiçbir bağım olsun istemiyorum bu sebeple bunların teşhir edilmesi taraftarıyım, hadi bu kızcağızın sesi çıkmış, şikayet etmiş, peki sesi çıkmayan olanlardan kimseye bahsetmeyenleri ne yapacağız?
  • şurda yazılan yazı bi bıçak gibi böğrüme saplandı.

    --- spoiler ---

    hizmetli

    anal yoldan yaptığını söylüyor ama ben hatırlamıyorum
    --- spoiler ---

    ne tür orospu cocuklarıyla aynı dünyada yaşıyoruz anlayın. bi yerde bomba filan patlayınca bunlar değil de, suçsuz günahsız insanlar ölüyor ben ona yanıyorum.
  • yozlasma konusunda gotham'i gecmek uzere oldugumuzu gosteren igrenc, mide bulandirici olay. bunu yapanlarin 3-4 yil hapis bile yatmamasi beni sinirlendiriyor. tek kisilik hucrede muebbet verilmesi lazim artik.
hesabın var mı? giriş yap