• tadelle gibi bir marka için dondurma yapıyosun, süper bi zamanlamayla kış başında piyasaya giriyosun, atılgan misali üzeri buzlanmış uzay boşluğunda süzülen bir paketle yarattığın nefis ambiyansla "çikolata değil dondurma, dondurma keyfini durdurma, sütlü buz değil dondurma '' gibi mükemmeli zorlayan bir slogan ve ses eşliğinde ulusa sesleniyorsun .. paranız mı yok aklınız mı, en az biri iş görürdü..bi imaj nasıl sikilirin reklamına sahip ürün.
    http://m.youtube.com/watch?v=76mqumgzky0
  • şu anda sadece migros'larda (hatta sadece büyük migros'larda) görebildiğim, tadelle'nin kendisi kadar güzel dondurma. normal çikolatalı, bitter ve beyaz olmak üzere 3 çeşidi var.
  • tam olarak kış mevsimine girmemize birkaç gün kala piyasaya sürülmesi olsa olsa derin devletin işi olabilir.
  • memlekette gerçek dondurma üreten bir tane bile adamakıllı ulusal marka halihazırda olmadığından buralar değerlenir ben söyleyim. çok da ileri olmayan bir tarihte torku da girmesi muhtemel bu piyasaya.
  • 3 çeşit var şimdilik. beyaz paketli (fındık kremalı) , normal çikolatalı (kırmızı paketli) ve bitter (siyah paketli).

    aldığım gün itibariyle fiyatı 3 tl idi. bu satış rakamıyla magnum sınıfı çikolatarla rekabet içinde olması gerekir. ürün 80 gram.

    tadı ise bildiğiniz tadelle çikolata tadında. soğuk ürün olduğu için dışı magnum dondurma çikolatası gibi çıtır çıtır, içinde ise yeterince fındık tadı.

    normal çikolatayı dolaba atsan donar ama bu ürün dondurma olduğu için soğuk tüketmek mümkün.

    abartılacak bir yanı yok ama soğuk yenen bir çikolata ürünü için güzel bir tat.

    ülker'in metro çikolatası var onun d dondurma ürünü var aynı şekilde. coconut da o şekil mesela. ona özenmişler pazarlama olarak.

    ürün tutarsa daha küçük boyutlu ve 1 liralık tadelle mini dondurma da çıkabilir.
  • bitterini aldım, paketi açar açmaz ürünün eninden midir renginden midir ufak çaplı bi afallamadım diil. hani erkek arkadaşın yanında yense kavgaya sebep olur. az inceltin kardeşim ürünü.
    (bkz: once you go black you never go back)
  • sütlü buz değil dondurma, dediklerini duyunca aldım. evet sütlü buz değil gayet tadelle, fındıkları yine diş aralarımda. güzel bence, bi deneyin bakalım.
  • iri boy bir tadelle görünümünde dondurma. almanya'da üretilip ülkemize geliyormuş.

    insan türkiye'de fabrika mı yok işçi mi yok diye sormadan edemiyor.
  • ağır bir tadı var. çok tatlı sevmeyenlere fazla gelebilir.
  • tadelle king size usta yiyici olarak deneyemediğim dondurma. edit gelecek. beklenti yüksek.
hesabın var mı? giriş yap