• mercedes'le gezme , çoluk çocuğun kıyafetine karışma , fikrine katılmadığın din adamlarını kafir ilan etme ve milli değerlere hakaret etme 'atatürk gibi' kimse size düşmanlık etmez.
  • bir müslüman için üç tane realite vardır.birincisi allah,ikincisi kuran ve üçüncüsü allah'ın elçisi hz muhammed.bu üç realite bir müslüman için yeterlidir.bir müslümanın dinini öğrenmesi için kuran okuması yeterlidir.tarikatçılık şirk koşmaktır.tarikatlar dine değil kendi ekonomik çıkarlarına hizmet ederler.tarikat liderleri kandırıp mürit yaptıkları kişilerden elde ettikleri maddi imkanlarla ayakta dururlar ve mevcudiyet- lerinin devamı buna bağlıdır.bir tane fakir tarikat lideri yoktur ve hepsi son model arabalarla dolaşıp,lüks içinde yaşar.yanmayan kefen satmak,sırat köprüsünden geçerken giyilecek terlik satmak din üzerinden para kazanmaktır,allah'ı ve dini kötü emellere alet etmektir. tarikatlar dinin önündeki barikattır.

    tarikatlardan uzak durun.soytarıların sözüne kanmayın. aradığınız bilgi kuran'da mevcuttur. "allah,aklını kullanmayanların üzerine pislik yağdırır" (yunus,100) demiş.
    üzerinize pislik yağmasını istemiyorsanız pislikten uzak durun arkadaşlar.dininiz var diye ahlaka ihtiyacınız olmadığını sanmayın zira iyi ahlak,ahlaksızla mücadele ederek başlar.

    "bazı insanlar birbirlerine ibadet ederler:ya da altınlara, paralara, yiyeceklere, üne,şana..bilmedikleri için de allah'a ibadet ettiklerini sanırlar..."

    -bedrettin-
  • bir tane kitap yollanmış ve hicbir musluman bozulduguna inanmiyor da neden kimse "allah'ın ipine hepiniz sımsıkı yapışın. dağılıp ayrılmayın." ayetini anlayamıyor? neden bu kadar geri zekalısınz? neden hala bir çıkar uğruna kurulmuş bu toplulukların farkında değilsiniz? neden sadece o kitabı okuyup aklınızın yettigi kadarını yapmıyorsunuz? "şüphesiz allah, bağışlayandır" demiyor mu kitap?
    neden takım tutmaktan farkı olmayan oluşumları ve buna inandığınız şeylerin alet edildigini bile bile onları savunabiliyorsunuz?
    tanrı oku demedi mi? neden okumadınız diye sorduğunda ne diyeceksiniz?
hesabın var mı? giriş yap