• 2018 sezonu için alfa rome sauber f1 takımının test pilotu olmuş olan, kolombiyalı hanım kızımız.

    http://www.thepaddockmagazine.com/…or-1050x1475.jpg

    son 2 seneyi gp3 serisinde geçirmişti. bu sene için ise bir bilgim yok maalesef. umuyorum ki bazı antrenmanlarda kendisini izleme fırsatı yakalarız.

    edit: motorsportfan bilgilendirdi sağolsun, bu sene de gp3'te yarışacakmış.
  • şaka bir yana bu kız 2012 sezonunda f3 open serisinde sürekli ilk 10 içerisinde yarış tamamlıyordu.

    kendi kendime edit: sezon öncesi testlerde ilk beşte yer aldı.
  • formula e 2018-2019 sezonunun açılış yarışında techeetah takımının test pilotluğunu yapacaktır. sezonun ilk yarışı ise riyad - suudi arabistan'da. bu kararla "alın biraz medeniyet görün ulan develer" demişler resmen.
  • bu sezon formula 2'de yarışmaktadır.

    eğer yanılmıyorsam 28 yıllık gibi bir süre zarfında, bahreyn formula 2 yarışına kadar, formula 1'in bir alt serisinde yarışan bir kadın pilot olmamıştı ( formula 3000 ve gp2 buna dahil ).

    ha bir de alfa romeo'nun test pilotlarından birisidir. bakarsınız, 1. antremanlarda görürüz bu sezon kendisini.

    edit: formula 2 bakü yarış hafta sonunda 2 tur kadar yarışı lider götürdü. galiba yine aynı süre zarfındaki ilk başarı bu olabilir.
  • bence giovinazzi denen kımıl zararlısı yerine daha iyi yarışabilecek olan hanım kızımız.
  • williams'in yerinde olsam ikinci pilot olarak alirim bu arkadasi. ulan zaten koca sezonda aldiginiz 3-5 puan; ceo'nuz da kadin, alin bunu da efsane pr olsun. o sezon icin muhtesem bir ses getirir eminim.

    bu arada basarilidir belki de zaten, o konuyu bilmiyorum ustelik.
  • formula 1 semalarında bir kadın pilot görmek istemekle birlikte o isim bu hanım kızımız olmamalı, yani bu seneki performansıyla.

    kendisi formula 2'de ana 20 kişilik kadroda en son sırada yer alıyor, ek olarak williams'ın elinde hem daha fazla para getirebilecek hem de daha başarılı bir pilot zaten var. *
  • sezonun kalanında simülatör reisten daha çok puan toplayacağı kesin.
  • f2'de cem balonbaşı pardon bölükbaşı yerine koltuğa getirilen kadın f2 pilotu. sen git bu kadın senden daha iyi araba kullanıyor demişler. f1 de kadın pilotlar da görmek isteyen benim için güzel cem için kötü haber.
  • bwt sponsorluğu sebebiyle f2'de 2. kez yarışma fırsatı bulunan vasat altı pilot, jamie chadwick gibi görece daha başarılı kadın pilotun bu fırsatı bulamamış olması motorsporlarının ne kadar adaletsiz olduğunu bir kez daha göstermiştir.
hesabın var mı? giriş yap