• beslenme ve diyet uzmanı doktor, ünlülerin diyetisyeni.
  • ted ankara koleji mezunlar dernegi dergisine roportajda cikabilmek icin ankara koleji mezunu oldugu seklinde kasitli olarak yanlis bilgilendirmis "unlulerin diyetisyeni".
    durum roportajin yayinlandigi sayidan sonraki sayida aciklanmistir. okuyuculari (bkz: kendimden biliyorum) dumurlara suruklemistir.
    su sekilde:
    ...
    uzulerek ogrendigimiz ve okurlarimizin tepkisi uzerine arastirmak zorunda kaldigimiz, aralik ayinda yayinladigimiz 77. sayili dergimizde yer alan saglik kosemizde roportaj yaptigimiz sayin taylan (cengiz) kumeli'nin roportajda belirtildigi gibi 1985 yilinda okulumuzdan mezun olmadigi ted ankara koleji vakfi ozel ilkogretim okulu ve lisesi mudurlugunun 570/671, 570/682 ve 570/775 sayili yazilarindan anlasilmistir.
    adi gecen kisiyi gercek disi beyanindan ve ted ankara koleji gibi saygin bir kurumun adini kullanmasindan dolayi kiniyor, saygideger okurlarimizdan ozur diliyoruz.
    ...
    cok, cok ayip gercekten.
  • sibel can hanımefendiyi zayıflattıktan sonra ünlülerin diyetisyeni gibi bir ünvan verilmiştir kendisine.
    ünlülerin diyetisyeni olabilir ama işlerinin kriteri sibel can ise kapısına çoktan kilit vurması gerekirdi. ama gördüğümüz, duyduğumuz ve bildiğimiz kadarıyla nişantaşındaki muayenehanesinde diyet için gelenlerin oluşturduğu kuyruk alaaddinin dükkanına kadar devam ediyor*
  • son ciktigi yogurt reklami ile karizmasini bitirmis diyetisyendir. zira ne kadar saklamaya calismis olursa olsun o kocaman kalcasi ekranin yarisini kaplamis ve yontemlerinin kendisi uzerinde zerrece islemedigini gozler onune sermistir.
  • giydiği tunikle koca kalçalarını daha da koca göstermeye çalışmıştır sanki. önce kendisini zayıflatsın soora başkalarını die haykırmak istiyorum, cünkü diyetisyenlerden hiç haz etmiyorum. para tuzağı. olay insanın kendisinde biter.

    ayrıca bu kadın yuvasını yıktı diye kendisine zayıflamak için gelen ceyda düvenci'yi suçlamıştı. ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyoruz. ceyda düvenci bu konuda yazılı açıklamalarda falan bulunmuştu.*
  • genel kanının aksine, yovita reklaminda da açıkca goruldugu uzere kendisinin son zamanlarda oldukça şişmanlamış olması onun için bir dezavantaj değil avantajdır. kendisi şişkoluğa giden zorlu yolda ilerlemiş ve şişkoluğun tam olarak ne demek olduğunu anlamıştır. bu şekilde hastalarının bir kısmının neler hissettiğini tam olarak anlayabilir ve onlara yardımcı olabilir. kendisi hakkında "terzi kendi söküğünü dikemez" gibi önermelerle gelenlere ben de "tok açın halinden anlamaz" demek istiyorum.
  • besili diyetisyen
  • 12 haziran 2005 tarihli hürriyet pazar'da ayşe arman'ın yaptığı röportajında 1.70 boyunda ve 57 kg olduğunu *açıklamış diyetisyen.
hesabın var mı? giriş yap