• eşşeği saldım çayıra coverı. içinde küfür geçmemesine rağmen eşşek yerine tayyip denmesi, tayyip isimli kişileri kızdırabilir, hukuki şeysini hukukçular değerlendirebilir ama bir de faşist akp diyor. bunu da hukuken nasıl değerlendirebiliriz bilmiyorum. şahsen katıldığım bir tabirdir, komünist deseydi katılmazdım mesela. gelgelelim yorumlara baktığımızda bu ozana ana avrat düz gidilmiş. burası enteresan.

    sen benim değerimi eşek yerine koyarsan ben de senin anana küfür ederim hadisesi var karşımızda. değer olarak bahsedilenin tayyip isimli değer olması ise ilgi çekici, düşündürücü. ayriyeten bunun da hukuken şeyedilmesi lazım. şahsi kanaatim memlekette yaygın olarak küfür izni çıksın. hükumete sesleniyorum buradan. bu millet küfür etmeden duramıyor. izin verin şuna, herkes birbirine kaysın yani.

    hani normalde toplumsal hayatta yer alan ancak mevzuatta yeri olmayan şeyleri bir gecede yasayla serbest hale getirebiliyorsunuz, buna da el atın, küfür etsin rahatlasın millet. küfürle kendi olabilen bir toplummuşuz madem kanunu da yanında gelsin. küfür etmeyen içeri alınsın. anne baba akraba içeren küfürler için devlet küfürbazı ödülü verilsin. birine birşey anlatırken anlaşılmadığınızı mı hissediyorsunuz, duygularınızı katmak, karşınızdaki inciterek basit düşüncenizi mi belletmek mi istiyorsunuz, buyrun buraya döşeyin.

    http://www.youtube.com/watch?v=5bzmbsdrcym
  • harika olmuş şarkıdır.

    gripten kırılıyorum, yemek yemeye mecalim yoktu, bunu dinledikten sonra kendime geldim resmen.

    özellikle şu kısımlara hasta oldum, sesim çıksa eşlik edecektim bağır çağır;

    faşist akp'nin soyu
    yıktı harap etti köyü
    üstümüze biber gazı
    sıkanın da avradını...

    tüm insanlar birlik oldu
    gezi parkı'nı korudu
    bunlara çapulcu dendi
    diyenin de avradını...

    edit: ispiyonlayan arkadaş hazımsızlık sorunu yaşıyor galiba. bunun gibi adamlar işte bugün bakanlık yapıyor memlekette ve yasaklamaya çalışıyorlar türküleri, şarkıları.
hesabın var mı? giriş yap