• buraya bakmadan lowa bot satın aldığım, hatta sonradan botun fiyatının piyasanın baya baya altında olduğunu farkettiğim, "aha yourraaa yedik, lan acaba iptal mi etsem" derken gayet sorunsuz şekilde teslimatı yapan mağaza.

    kendilerini mi düzelttiler nedir..
  • efendim buradan bir sipariş verdik bir adet kitaplık aldık yada almaya çalıştık diyeyim daha doğru. ürünün sayfasında en geç aralık ayının 8inde göndeririz yazmalarına rağmen ürünü bir türlü gönderemediler sormama rağmen ürünün ne zaman gönderileceğini bilgisini veremediler istememe rağmen siparişimi iptal etmediler. bakalım ne zaman bitecek bu iş. yani efendim sipariş verirken iki defa düşünülmesi gereken site saygılarımla.
  • internet üzerinden satış yapmalarına rağmen, fiyat değişti ürünü göndermiyoruz diyebilen bir firmadır.
    bununla da kalmayıp siparişi siz iptal edin, biz iptal edersek olmaz diyerek işi başka bir boyuta da taşıyabilen kurumsallıktan uzak firma.
  • buradan aldığım demonte dolabın bir kenarı kırık çıktı. kırık parçanın değişimi için 53 gün bekledim. ilk 10 gün, üretimin yeniden yapıldığını söyleyerek beklettiler. uzunca bir süreyi, gönderdiklerini ve benim teslim aldığımı iddia ederek geçirdiler. en sonunda bunları aradan çıkarıp, direk üretici firmadan birisinin kişisel mailine ulaşarak işi halledebildim.
  • aldığım ürünü en geç 17 eylül'de gönderileceğini belirten lakin henüz göndermeyen, ikinci bir tarih vermeksizin en kısa sürede gibi bi açıklama yazan mağazadır. internetten çok fazla alışveriş yapan biri olarak birçok sitenin genelde belirtilen tarihten bile önce ürünü göndermesine alışmıştım, şimdilik sadece bir gün gecikti ama yorumları okuyunca korkmaya başladım, bakalım ne kadar sürecek.

    edit: geldi bugün efendim, sadece bir gün gecikmeyle, ucuz atlattık.
  • 2 kez alışveriş yapmaya çalıştım kendilerinden. ikisinde de ürünü temin edip gönderemediler. 2-3 hafta bekletip maalesef gönderemiyoruz diyorlar. bir daha tövbe.
hesabın var mı? giriş yap