• an itibariyle avrupa konseyi'nin yeni genel sekreteri.
  • avrupa konseyinin (council of europe) 2004-2009 yılları arasında genel sekreterliği üstlenmiş olan ingiliz politikacı. genel sekreter olmadan önce 25 yıl boyunca aralıksız birmingham bölgesinden işçi partisinin, milletvekilliğini üstlenmiştir.
  • (bkz: templeos)
  • asıl adı "terrence andrew davis" olan harikulade yazılımcı, çağının ötesinde yaşayan şizofren kişi. tek arkadaşı bilgisayarı olmuştur bu hayatta.bu bilgisayardan da yayın yapmış, insanlara ulaşıp gerek öğüt, gerek taktik, gerekse de programcılık öğretmiştir. templeos'u yapma nedenlerini söylemiştir. hayatının çoğunda yalnızdır ancak hiçbir şekilde bundan şikayet etmemiştir hayatının çoğunda. babasıyla yaşamıştır uzun süre. birçok olaydan sonra da evinden atılmış, bir süre evsiz kalıp kız kardeşiyle kalmaya başlamıştır. arasıra yok olsa da hep dönmüştür yayınlarına. ancak bir gün kaybolmuş, tekrar evsiz sokakta yaşadığı anlaşılmıştır. öyle böyle yaşamıştır izleyicilerinin desteğiyle. ev tekliflerinin kabul etmemiştir. bir ara otelde kalmış ondan sonra da bir vande kalmıştır, yayınlarını da van'deki bilgisayarı ve yolda yürürken telefonuyla yapmıştır. hasta olduğunun farkındadır. ilaç almayı yaratıcılığını azalttığı sebebiyle reddetmiştir. son zamanlarına doğru da artık işi bitmese de videoları azaltmış, bir gün, ki bu gün 11 ağustos 2018'dir, youtube'daki tüm videolarını silip; "terry davis: rises to throne" isimli bir video atıp bir nevi izleyicilerine ve erken geldiği dünyaya veda etmiştir. videoyu attığı gün bir tren çarpması sonucu çok sevdiği tanrı'sına kavuşmuştur.

    tek başına bir dil olan "holy c"yi, daha sonra bu dilden de kendi işletim sistemi olan "templeos"i (ki sadece 2 mb'tır), daha sonra da yine aynı şekilde kendi oyunlarını tasarlamıştır templeos'ta olacak şekilde. yayınlarında işletim sistemini anlatmış, nasıl ileri bir sistem olduğunu açıklamıştır. felsefe tarihine bile geçebilecek birçok söz söylemiştir.

    bunları 16 sene boyunca en ufak destek almadan, yalnız bir şekilde yapmıştır. çoğu programcının yapmaya kabiliyeti olmayan bu işleri tanrı'nın yol göstericiliği altında yaptığını iddia etmiştir. tanrı'ya göre en uygun çözünürlük 640x480'dir.

    kendisi aynı zamanda ırkçıdır bir nevi. niggerve nigga kelimelerini çok kullanır.
    tek yanlışı bu olmuştur hayattaki. tabii bu bir yanlışsa, çünkü bir kişiye bile zararı olmamıştır bu abimizin her ne kadar ırkçı görünse de.

    templeos, hala daha (bkz: templeos.org) sitesinde indirilebilirdir, bedava şekilde. sitenin masraflarını hayranları karşılamakta.

    "an idiot admires complexity, a genius admires simplicty, a physicist tries to make it simple."

    "bir aptal komplike şeylere, bir dahi basitliğe hayranlık duyar. yaptığınız şeyi ne kadar karmaşık yaparsanız, aptallar o kadar hayranlık duyar. onların anlayamayacağı bir şekilde yaparsanız, sizin tanrı olduğunuzu düşünür çünkü onun anlayamayacağı şekilde yapmışsınızdır. bu yüzden akademisyenler makalelerini komplike hazırlarlar ki diğer insanlar onların dahi olduğunu sansınlar."
  • öncellikle saygılarımı sunarım okuyucu :
    terry davis kardeşimiz aslında onca bilişim dünyasına gelmiş enteresan şahıslardan biridir, hani biz sürekli ya bill gates işte windows steve jops işte apple diyoruz hep başarı hikayelerinden bahsediyoruz peki sizce bu şahısların yaptıkları sizce çok iyi sistemlermi ?
    ya ne demek ya bu iyi tabi ki sonuçta bu kadar başarı elde etmişler yoksa var olan zamanda sadece şanş onlara güldü bence ikinci derim.işte bu kazananların gösterildiği dünyada bide karanlık taraf da var .tabi yoldaki adam değilde ataride çalışan steve jop apple kurdu bunun etkisi az buz değildir yani başarıya.ya gelsene konuya ne uzattın"diyenlere. terry davis aslında hepimiz gibi takılan ve sessiz sedasız yaşıyan bir insandı, bunun dışında biraz dijital sektöre ilgisi vardı ama bu ilgisinin arkasında yaşadığı rahatsızlık vardı pop kültüre biraz mal olmuş bir hastalık şizofreni vardı,gariptir bu rahatsızlığa ile bile oturup bir işletim sistemi geliştirdi.(dostum şuan yazdığın veya kullandığın ya linux ya windows mac dir değilmi telefonlarda ise android vardır linuxun altında geliştirlmiş şekilde be bunca geliştirilen sistemi arkasında ne kadar çok insan var biliyoruz sonuçta bir işletim sistemi yazmak o sistemde çıkacak olan uygulamaların kaderini beriliyor biliyorusunuz peki düşünün tek başınıza oturup tamamen hardwarenin üstüne kuruyorsunuz bide tek başına o kadar zor bir şey ki siz düşünün üstüne bunu" öyle ahaha bak bak işletim sistemi yazdık demek için yapmıyorsunuz çoğu dönemin işletim sisteminden iyi yapıyorsunuz bunun meyvesi olarak 5mb gibi bir işletim sistemi yapıyorsunzu ki içinde oyun ve ses dosylarının grafik hatta fizik motorunun bile olduğu bir sistem oluyor. 5mb bildiğin bir müzik dosyası kadar işletim sistemi değişik bir durum ama asıl değişik olan ise terry kardeşimiz aşırı bir paranayok hastası olması ve din takıntılı insan olması ki bunun sonucunda işletim sistemini "templeos "diyor hatta tanrının onun dijital dünyadaki peygamberi olacağını bu işletim sistemi incil üzerine inşa ediyor. sistem içerisinde bu tarz din temalı oyunlarda göstergesi.bu yaratığı paranoyak yaşamda ve hayat da elde ettiği bu başarıya rağmen evsiz kalıyor yakın zamanda 2018 senesinde bir trenin arasında sıkışık hayatını kayıp ediyor
  • 2000'den itibaren bipolar bozuklukları başlayan çok yetenekli bir elektrik mühendisi ve geliştirici. tanrının bizzat kendisi ile konuştuğunu söyledikten sonra holyc adlı c tabanlı bir programlama dilini ve ardından templeos adlı işletim sistemini geliştirmeye başlıyor ( from scratch! ). yaklaşık 170 bin satırlık bir şaheser ortaya çıkarıyor. hastalığı sonrası ailesi ile yaşamaya devam ediyor ta ki 2018 senesine kadar. ilaç tedavisini reddettiği için evi terk ediyor ve evsiz yaşamaya başlıyor ve belli bir süre sonra tren raylarının üzerinde ölü halde bulunuyor. ilginç ve bir o kadar da takdir edilesi bir insan. templeos ile ilgili iso dosyası ve detaylı bilgilere buradan templeos ulaşabilirsiniz. templeos risen cover kesinlikle dinlemenizi tavsiye ediyorum risen-yt . “that bird has no idea what he’s looking at, and yet, what does the bird do? does he panic? no, he just does the best he can.” terry a. davis. *rip*
  • huzurla yat çılgın elmas
    .
    yaşamış en zeki programcı

    "gerçeklik nedir ? bilmiyorum. kuşum bilgisayarımın monitörüne bakarken şunu düşündüm 'bu kuşun neye baktığı hakkında hiçbir fikri yok.' ve kuşum ne yapıyor ? panikliyor mu ? hayır, panikleyemez, sadece elinden gelenin en iyisini yapabilir kendisi olur. cahil olduğu bir dünyada yaşayabilir mi ? pekala, pek bir şansı yok. kuşum dünyayı anlamlandıramıyor olsa bile onun için sorun değil. işte sen monitöre bakan bu kuşsun ve kendini düşünüyorsun; bunu tasvir edebiliyorum. belki senin de onunkiler gibi düşüncelerin var. belki bu da senin için elinden gelenin en iyisi."

    - terrence andrew davis
    https://templeos.org/

    adına yapılan bi github sayfası
    https://github.com/sugkiy/tribute-to-terry-davis

    ekleme: sayfa kapanmış :(
  • en çok güldüğüm laflardan biri olan glownigger kelimesini de icat etmiş yüce kişilik.
    glownigger: cia, fbi, homeland security gibi örgütler için çalışan kişilere denir.

    görsel
    https://knowyourmeme.com/memes/glowie-glowposting
  • büyük bir bilgisayar ve yazılım dahisi. maalesef şizofreni ve bipolar olması potansiyelinin önüne geçmiştir. potansiyelinin önüne geçilmiş haliyle dahi kendi işletim sistemini, kendi compilerını ve kendi programlama dilini hiçbir harici kütüphane kullanmadan yazmıştır. rip.
hesabın var mı? giriş yap