• alman malıdır, hatta almanlar seloteype "tesafilm" derler.

    (bkz: marka adının malzeme adı gibi benimsenmesi)
  • 5000'den fazla türde ölçüm cihazı üreticisi isviçreli firma..
    http://www.tesabs.ch/
  • nefis bir reklama imza atmış bant markası: (aceto balsamico'dan)
    http://acetobalsamico.blogspot.com/…r-eve-lazm.html
  • letonya'lı experimental metal grubu. ilk ep'lerini 2006'da, ilk albümleri nekad'ı ise 2007'de piyasaya çıkardılar. biraz noise/drone'a kaçan bir tarzları var. genel olarak şarkıları enstrümantal ama bazı şarkılarda clean vokal ve amenra, isis, cult of luna gibi gruplardan alışık olduğumuz yarı scream-yarı brutal vokal kullanılmış. ama çok uzun söz de yok, genelde bir kaç cümleden oluşuyor. şarkılarının atmosferi benzer gruplara göre ağır ve karanlık. hafif noise/drone efektlerinin bu konudaki katkısı da tartışılmaz elbet. ayrıca bazı sitelerde karanlık atmosferi nedeniyle, funeral ifadesi de experimental'in yanına eklenmiş. şarkı süreleri biraz kısa olsa da şarkılar arası geçişler nedeniyle bütün albüm tek bir parça gibi dinlenebilir baştan sona.

    tesa ep şarkı listesi:
    part 17
    part 27
    part 37
    part 47
    part 57
    part 67
    part 77
    toplam süre: 25:31

    grubun resmi sitesi : http://tesaband.lv/
    myspace sayfası: http://www.myspace.com/tesaband
  • tesa bir beiersdorf (nivea) grubu üyesidir. kendinden yapiskanli ürünler ve sistem cözümleri sunar. aslinda üretilen ürünlerin sadece %25 i b2c icindir %75 lik kismi b2b icin üretilir. 6500 den fazla ürünü vardir. arabalarin icindeki bircok parcayi yapistirmak ya da saglamlastirmak icin tesa kullanilir. bizdeki selpak ya da uhu gibi tesa bir ürün -markadir. avrupada pazar lideri, dünyada da 2. konumdadir. 3900 calisani vardir. 3901. olabilmek icin calismalarim devam etmektedir.
  • kısaca testiküler sperm aspirasyonudur. genellikle testiste bir obstruksiyon nedeniyle semen analizinde sperm gözlenmeyen hastalara uygulanmaktadır. kısa süreli oluşu ve lokal anestezi kullanılması nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir.
  • yaptıkları müziği çok beğendiğim letonyalı grup. özellikle zilleri çok güzel kullanıyorlar. yalnız, çok az var şarkılarda ama yine de brutal vokal koymasalar da alttaki melodiyi bastırmasa ne güzel olur.
    part 48 şiddetle önerilir. bir de part 97'nin 2.35 ile 2.55 arası beni benden alıyor.

    düzenleme:dil
  • basınca duyarlı bant üreten firmadır. binlerce ürünü mevcuttur, ancak bunların çoğu endüstriyel ürünlerdir. bant deyip geçmeyin tabi, bu marka adı altında üretilen bantlar şuan elinizde her dakika kurcaladığız telefonların, arabaların, beyaz eşyaların içinde yer almakta.
  • tesaya ait ilk kez ürün aldım ve memnun kaldım. ürün cibinlik ve çok pratik yapışkanıyla tavana basit şekilde monte ediliyor hatta özel çantası bile var taşımak için işin daha da güzel yanı gereksiz pahalı olan ürünü 7.90satıyor olmaları teşekkürler :)
hesabın var mı? giriş yap