• jordan vogt roberts'ın yeni filmi. stand by me meets superbad deniyor
  • 3 liseli arkadaşın yaz hikayesini anlatan çok güzel, eğlenceli bir komedi-dram.

    http://www.imdb.com/title/tt2179116/

    --- spoiler ---

    taşrada büyüyen, lise çağlarında kulübe yapıp doğada vakit geçiren, tuzakla hayvan avlayan, akrep-yılan öldürenler için filmin ayrı bir yeri olacaktır. son olarak biaggio karakteri ve sahneleri tek kelime ile muhteşemdi, özellikle sorgu odası sahnesi.

    --- spoiler ---
  • bir "stand by me" beklerseniz yanılırsınız. en yüksek puanı 18 yaş altı kızların verdiğini, top 1000 voters'ın 6,2 verdiğini göz önünde bulundurursanız imdb'de aldığı puanı haketmeyen bir film.
  • bana küçükken izlediğim * o sıcaklık dolu çocuk filmlerini hatırlatmıştır. yeni nesil bunalımlı ergen filmleri genelde ot çekmeli, eline tüfeği alıp onu bunu öldürmeli, şiddet dozajı çok yüksek şeyler oluyor hep. böylesine sıcak, eğlenceli, yer yer duygusal filmler görmeyeli çok olmuştu yani. özellikle biaggio karakteri gerçekten efsane olmuş. çoğu sahnesinde ciddi ciddi kahkaha attırdı bana. nick offerman'a ise diyecek söz bulamıyorum. imdb puanı az bile.
  • bir filmi doğrudan başka bir filmle kıyaslamak yanlış ve klişe olsa da, en azından hikayesinin ağırlığını oluşturan coming of age kısmının önünde kocaman bir hallam foehatta ufak çaplı bir submarine bulunan film.

    absürd, komedi, dram üçlemesinin harmanı da oldukça dengesiz dağılmış filmin içine, geçişler çok sivri ve ani. muhtemelen bunun sebebi de "birisine ağırlık verirken aman wes anderson'ın sınırlarına girmeyeyim, diğer öğeye yönelirken hallam foe, submarine, vs. benzerliğinden kaybetmeyeyim" olsa gerek.
  • çok güzel, şirin bir eğlencelik bir gençlik filmi. hem komedi hem duygusallık barındırıyor. 3 tane genç gerçek yaşamlarından usanıp ormanda kendilerine yeni bir yaşam kuruyorlar çakma into the wild kıvamında. güzel doğa görüntüleri, özgürlükleri vs. oldukça eğlenceli gidiyor. ta ki içlerine kızlar gelene kadar ;
    amerikanın bir havasına bir kızlarına güven olmaz ve arkadaş ayağı göt ayağı aforizmalarını haklı çıkartacak olaylar yaşanıyor. arkadaşlar önce dağılıyor sonra tekrar mutlu sona yelken açıyor.
    roberto baggio'nun uzaktan akrabası baggio karakteri de ayrı bir filmi hakedecek kadar yarıcı. sorgu sahnesi, ağaçtaki facia kamuflaj denemesi...
  • --- spoiler ---

    - yes. i experienced a childhood on the planet earth, so...

    - yes, i've heard of that one.

    - do you think you can apply it to my situation in an allegorical fashion?

    - okay. it's a... a story that involves a boy who...

    - constantly cries "wolf."

    - stop.

    - and when the wolf finally comes... he doesn't know it.

    - i'm sorry, "the boy who cried" what?

    -wolf. *

    - fuck you.

    - let's go.

    - "the boy who cried" what?

    - stop talking.

    - wolf.

    - get the fuck off my porch before i knock your dick in the dirt.

    ...

    - come on, let's go. i don't see what the problem was.

    --- spoiler ---
  • --- spoiler ---

    - i mean, our sons did run away. they don't... they don't want to be with us. they don't want to live in our houses.

    - i guess maybe... we did do something wrong, you know?

    --- spoiler ---
  • ne zaman ( loser) ergen filmlerini seyretmekten bıkacağım? aslında ergen filmlerinden hoşlanmadığım zaman gelecek?
    güzel, sıcacık, olmuş bir film.
  • son dönemde popüler olan yetişkinler için küçük ergenli kendini bulma kıssaden hisse çıkarma temalı filmlerinin sonuncusu. çok yenilik vaat etmiyor. çerezlik.
hesabın var mı? giriş yap