• kısa zamanda gitmeyi planladığım beşiktaşta bir kuaför. uzun zamandır takip ediyorum. gördüğüm kadarıyla saç renklendirme konusunda oldukça uzman bir ekip var. fotoğrafları incelediğimde oldukça doğal renkler elde ettiklerini fark ettim. müşterilerinin memnun olmadığı konular var mı merak ediyorum.
  • işinin ehli, tecrübeli, eğitimli, ilgili ve seviyeli 3 genç adam tarafından kurulmuş muhteşem kuaförüm. saçlarım siyah fakat ben uzun bir süredir sarı kullanıyorum. sarı saçı kullananlar ne kadar zor olduğunu bilir. temiz sarıyı yakalamak ve korumak ciddi ustalık gerektirir. bunu yaparken de saçlarınızı elinize vermemesi gerekiyor tabii ki. sarışınlığa ilk adımımı burada atmadım, o zamanlar başka bir kuaföre gidiyordum ve maalesef zeminim kızılımsı dore bir renkti. onları keşfetmemle tek seferde olağanüstü güzel bir sarı yakaladım ve saçlarımı sadece oraya teslim etmeye başladım. işler, seyahatler ve acil durumlardan dolayı bir süredir gidemiyordum ve idareten gittim kuaförler de saçlarımı mahvetmişti. saçlarımda her gittiğim kuaförden farklı tonlar ve şeritlerle çıkmıştım. bu sabah çıktım gittim ve "düzelmesi 2 sene sürer" diyen kuaförlere inat, saçlarımı 3 saatte istediğim sarıya getirdi ve beni yine mutlu çıkartmayı başardı sevgili özden kürdür. bundan sonra saçlarımı başkasına emanet etmem ise söz konusu bile olamaz.

    piyasadaki en iyi malzemeleri kullanıyorlar. ayrıca kendi markalarında da muhteşem bir serumları var ve daha fazla ürün üzerinde de çalışıyorlar. amerika, avrupa ve uzak doğuda kuaför deneyimi olmuş, işi gereği saç boyasıyla ilgili standart bir insandan daha fazla bilgi sahibi olan biri olarak şiddetle tavsiye ederim.

    "kadının saçının teline bile zarar gelmesin isteyen biri varsa o da kuaförüdür." the most kuafor
  • bu adamlar kadar iyi saç yapan yok. her gittiğimde daha net görüyorum farklarını.

    özellikle sarı saç söz konusuysa, özden kürtür eli öpülecek adam.
  • eşiniz mutlu olsun diye binlerce lira verdiğiniz ama sonrasında eşinizi teselli etmeniz gereken işletme.

    aşağıda yazılanlar eşimin kaleminden çıkanlardır.
    instegramdaki bazı paylaşımlara inanıp güvenip gittiğim , tonla para verip yıpranmış alacalı ve istemediğim saçlara kavuştuğum yer...sanıyorum müşteriye doymadan ve çalışma hevesleri daha yüksekken bir kaliteleri vardı ama geçmişten beri müşterileri değilseniz ya da ünlü biri değilseniz, yapmaya ve fotoğraflamaya heyecan duyacakları saçlara sahip değilseniz görüp göreceğiniz kapıda karşılanıp 20 yaşındaki gençlere teslim edilmektir. bu arada orada geçirdiğiniz saatler boyunca endişeyle saçım nasıl olucak, gelip bakıcaklar mı , gelmekle hata mı yaptım diye düşündüğünüz yer. sanıyorum 30 dan fazla çalışan içinden sadece bir kısmının çalıştığı, diğerlerinin çalışıyormuş gibi durduğu verilen işi başkasına pasladığı işletme...kurumsal iletişimlerinden bahsetmek lazım önce, randevu alıyorsunuz kayıtlarda yok , e.d in hangi gün hangi şubede olacağı değişse de kimse haber vermiyor şansınız varsa aradığınızda öğreniyıorsunuz , kimse kusura bakmayın da demiyor çünkü siz içeri giren onlarca müşteriden sadece biriainiz...patronlardan birine saçınızı teslim etmekte ısrar da etseniz yanıt alamıyorsunuz , siz sorun yapmayın diye biraz ilgilenseler de neredeyse tüm işi kalfaları yapmaya çalışıyor ve yan tarafınızda eaki müşterisiyle ilgilendiğini görüp değersiz hissediyorsunuz...kampanyaya denk geliyorsunuz ama çalışanlar sizden öğreniyor ve bazıları hariç çalışanlar ya mutsuz ya da şımarık çocuk gibi ...bir bardak suyu içmek için 3 kişiye rica ediyorsunuz ve geçirdiğiniz saatler bittiğinde istemediğiniz saçlara sahip olmanın üzüntüsünü yaşıyorsunuz. bu arada sürekli ürün satmaya çalışılıyor ama aynı ürünler internette çok daha ucuz, hayal kırıklığınıza rağmen nezaketinizi bozmadıysanız gelin düzeltelim diyorlar ama birkaç gün sonra gittiğinizde yine yapamadıkları ve attıkları birkaç pakete ücret istemelerine saşırıyorsunuz...eve gelip yıkadığınızda saçınızda birçok tonun olduğunu görüyor fönsüz haliyle saçınızın kesiminin bayağılığını anlıyor, günler sonra saçlarınız dökülmeye başlayıp keçe gibi olduğunda başkalarının aynı duruma düşmemesini diliyorsunuz...siz siz olun sizi sadece para olarak gören ticarethanelere gitmeyin , yetenekli ve büyümekte olan ustalara şans verin ...
  • asla asla gitmemeniz gereken, tiki kuaför. aman saçım istediğim gibi olsun da artık parası neyse veririz diye düşünerek gidersiniz. saçınız umduğunuz gibi olmaz üstüne bir dünya para verirsiniz. beğenmediğinizi belli edince de ama siz kendinizi mutsuz etmeye odaklamışsınız gibi saçma sapan ve ukalaca cevaplar verirler.
    hadi bana böyle bir çalışan denk geldi diyeceğim öyle de değil. üç arkadaş gittik bu kuaföre, hepimizin saçlarını istediğimiz saçlardan alakasız yaptılar.
    istediğimiz işlemlerde gerçekten çok basitti, mahalle kuaförüne gitsek daha iyi sonuç alırdık. üstüne kasada bir dünya para ödedik ne kadar ödediğimi söylemeye bile utanıyorum. gitmeyiniz gidenlere engel olunuz. bağdat caddesindeki tiki kuaförlerden uzak durunuz.
  • cadde şubesinin rezalet olduğu kuaförler zinciri.

    kız kardeşim burada saçlarına kaynak taktırdı, kızın saçları mahvoldu. şu anda oturduk bu rezil kuaföre sövüyoruz.

    saçlarınızı seviyorsanız kesinlikle gitmeyin.
  • caddedeki şubesinde ünal’ın antipatikliğiyle işlem dahi yaptırmadan çıktığım ve buna inanılmaz memnun olduğum instagram kuaförü. aynı gün işini doğru düzgün yapan bir kuaföre saçımı düzelttirdim. ki kendisi yeni yetme most’tan bi 7-8 kat ünlü olmasına rağmen sıfır ego şahane bir insandı. randevusuz gitmeme rağmen yoğun da olsa çok ilgilendi, tüm işlemleri kendi yaptı. diyeceğim o ki most gibi instagram kasan hıyarlara saçınızı emanet edip uçuk paralar bayılmayın. çünkü genelde ya çırağa yaptırıyorlar ya da kendileri rezil edip ama tatlım çok güzel oldu diyorlar. iki şekilde de hüsran.
    reklam yapmayayım dedim dayanamadım, hikayede bahsi geçen iyi kuaför: (bkz: ilker yavrutürk)
  • burda olumlu olumsuz her şeyi okuduktan sonra dayanamayıp gittiğim kuaför
    sonuç: 5 dklık basit bi tonlama cila yapılmaya karar verildi. sonuç keçe gibi saçlar anladım ki kuaförlükleri sosyal medyada şişirilmiş balon.

    yolum izmir'e düşünce arkadaş tavsiyesi ile can alagök kuaföre gittim. açıkçası sosyal medyadaki kuaförler gibi abartılı bir salon ya ortam değil fakat başka çarem de yoktu. bi de burayı deneyeyim dedim. sonuç mükemmel. tek sorun izmir'de olması artık yolum düşünce geleceğim. kuaförlük fabrikasyon bir işlem olmadığı için maalesef marka yerler garanti değil
hesabın var mı? giriş yap