• 3*04 friends: phoebe bir seferliğine joey'nin menajerliğini yapıp başarılı olunca,joey ondan yeni işler istemeye devam eder.ross oğlu ben'in barbie bebekle oynamasından rahatsızdır.ancak bu konudaki saplantısı,sonunda kendi çocukluğuyla ilgili bazı gerçeklerin ortaya çıkmasına sebep olur.chandler,janice ile ilişkisi ilerledikçe,bağlanmaktan korktuğunu farkeder ve kızlardan tavsiye ister.sonunda "super commited" bir erkek arkadaşa dönüşmesi ise,başka problemler yaratacaktır.

    chandler: look what do i do? i wanna get past this, i don't wanna be afraid of the commitment thing. i wanna go through the tunnel, to the other side!

    (joey looks quizzically at ross)

    ross: (to joey) where there is no fear of commitment

    konuk oyuncular :

    jane sibbett (as carol) jessica hecht (as susan) maggie wheeler (as janice) charlie allen (as ben) jack allen (as ben) edo azran (as young ross) sierra dawn hill (as young monica)

    yayın tarihi : 10 ekim 1996
  • en komik friends bölümleri arasına girer. chandler rolündeki matthew perry'nin döktürdüğü bölümlerdendir ayrıca. 14 sene önce yayınlanmıs ve ben hala bu bölümü açık gülüyorsam, friends işte bu yüzden güzel.
hesabın var mı? giriş yap