• adventure kurtlarını, old school tadıyla -üstelik android'de- mutlu edebilecek keyifli bir oyun bu.

    curse of enchantia, universe, future wars gibi adventure şaheserlerinin tadını alanların damağında benzer ama tabi ki daha hafif bir lezzet bırakır.
  • android için gayet başarılı olan oyundur, uzun süre oyunsuz kalınca beni aşırı mutlu etmiştir
  • ana teması zaman yolculuğu olan bir bilimkurgu/macera oyunudur. birkaç saatte bitirebilirsiniz, kısa ve sade olmuş. diyaloglar hoş ama büyük bir heyecan veya unutamayacağınız duygusal anlar beklemeyin.

    steam sayfası
  • şu anda bundle starsda yanında 21 oyunla birlikte 1 dolara satılan oyun.

    https://www.bundlestars.com/…dle/dollar-rage-bundle
  • tavsiye edilenlerde görüp indirdiğim, şu ana kadar fena olmayan ios oyunu.

    --- spoiler ---

    bir şirkette hizmetli gibi bir görevde iken ölmek üzere olan bir adamdan aldığınız zaman makinesi ile ilermeye çalışıyorsunuz.
    --- spoiler ---
  • vahşi kapitalist bir patron, onun gıcık sekreteri ve savaştan sonra ayak işlerinde çalışan bir veteranla başlayıp zamanda yolculuk, soğuk savaş ve sovyet ajanları üzerinden ilerleyip müthiş bir dramla tamamlanan efsane oyun.

    genişletilip hollywood filmi yapılsa tadından yenmez.
  • son zamanlarda çıkan point&click adventure oyunlarından broken age'le beraber en keyif aldığım buydu. gemini rue'yla arka arkaya oynamıştım yamulmuyorsam. ondan daha güzel ve yormayan bir yapıda bulmuştum bu oyunu.

    timeshiftle oynama oyunlarını(en iyisi dishonored 2'deydi, zamanı geri sarıp suikast yapıp ileri almak ulan ne bölümdü ba!!) zaten hep severim, bunda da böyle bir mekanik vardı işte + puanı oradan kaptı.
  • severlere somerville'yi öneriyoruz. great.
  • sonda söyleyeceğimi başta söylemem gerekirse bayıldığım oyun.

    hakkında fazla yazılmaması, yazanların klasik ekşi sözlük beğenmeme timi olması ve spoilerin dibine vurulmasıyla başlığı bir tuhaf geldi bana. böyle bir oyuna bunlar yazılıyorsa milletin neyi beğendiğini çok merak ettim.

    ben bilgisayar oyunlarına ilgimi iyice kaybettim. bedava olmasa bunu da alıp oynamazdım ama kaliteli gibi durması ve patates bilgisayarlarla da oynanabilmesi sebebiyle birkaç gün önce başladım. toplamda 3 defa oynadım ve bitti. bilinmezleri çözmek kolay-orta arasında olduğu için beğendim. bu tür oyunlarda tıkanıp her yere tıklayarak tesadüfen geçme faslına girilince soğuyorum. bunda o hiç olmadı.

    oynanışı kolay tutup hikayeyle seslendirmeleri film gibi yapmışlar ve şahane olmuş. muhtemelen türkçe olmadığı için bu kadar az yazmışlar. spoiler vermeden başı ve sonu hüzünlendirdi diyebilirim. spoiler vererek de barda çalan müzik acayip güzel diyorum. oyunun bilim kurgu ve hafiften de dedektiflik içereni güzel oluyormuş. bunun çok daha zor bulmacalı ve bilim kurgu olmayanını* çocukken oynuyorduk. ondan aldığım zevkin aynısını verdi bana. o yüzden -üstelik hazır bedavayken*- tavsiye ederim.
hesabın var mı? giriş yap