• ylvis biraderler tarafından hazırlanmış bir mad men parodisi.
  • cnn tarafından hazırlanmış şu an blutv'de izlenebilen amerika'nın 60'lı yıllarını anlatan muhteşem belgesel dizi.
  • blutvde yayınlanan,40'ar dakikadan oluşan 10 bölüme sahip ve her bölüm o dönemin bir konusunu o zamanın görüntüleriyle ele alan muhteşem bir dizi. aynı şekilde blutvde gördüğüm kadarıyla yetmişleri, seksenleri ve doksanları anlatan da serileri mevcut.

    siz de benim gibi 60 ve 70lerdeki dünyayı ve o zamana ait footage'ları seviyorsanız derhal izlemenizi öneririm. bir oturuşta üç bölüm izledim. yarın iş olmasa sızana kadar izlerdim. üçüncü bölümde de müzikten bahsederek beni hepten mest etti.

    ilk bölüm j.f. kennedy vakasını ayrıntılı bir şekilde ele alıyor.
    ikincisi soğuk savaşın tavan yaptığı olayları
    üçüncüsü de soğuk savaşa verilen arada kültür satmaya girişen amerika'nın müzik piyasasını ele geçiren ingiliz gruplarını ele alıyor.

    sözlükte üzerine pek konuşulmamış olmasına da ayrı şaşırdım. herkes mi netflixci arkadaş
  • blutv'ye yanlış sırayla yüklenmiş olan, bölüm adı ve açıklamaları ile video içeriği uyuşmayan belgesel serisi. ilk bölümü diğer girilerde yazıldığı gibi rahmetli başkan kennedy'nin suikastı ile ilgili değil, televizyonun yükselişi ile ilgilidir. bunda ve diğer cnn decades belgesel serilerinin bölümlerinde o on yıldaki olaylar kronolojik sırayla işlendiği için karışık sırayla izleyince tadı kaçıyor. bölümleri tasarlanan sırayla izleyebilmek için bölüm listesini bulup videoları tek tek açarak alt başlıklara bakmak gerekiyor. olmamış.
  • ıngilizlerin sadece toprak parçası olarak degil müzik alaninda da ne kadar isgalci oldugunu ispatlar duzeyde beni izledikçe keyiflendiren güzel bir belgesel..

    bayadir dinlemedigim rolling stones sarkılarıni duyup mirildanmak da ayrı bir neşe kaynağıydı.

    60ların kafası güzel ,müzikleri güzel genç toplulukların büyülü halleri ..
    dunyadaki tüm savaşları 40 yaş üstü insanların çıkardigina dair bir tartisma notuyla dünya barışı için kulislerde harcadıkları düşsel çaba ..
    seviyorum retroyu..
hesabın var mı? giriş yap