• film gayet iyi. epeeey de rahatsiz edici. bu filmin turu tek kelime olmaliymis aslinda: disturbing. bu film alisik oldugunuz korku, gerilim ogeleriyle dolu degil, ama ciddi bir rahatsiz edici yonu var. ozellikle ana karakterdeki, hirs ve caresizliklerle bezeli degisim hasebiyle. ana karakter korkunc aslinda, hayvanciklar degil. (kuslar filminde oldugu gibi, ki bu filmi cocukluk travmam oldugu icin bir daha hic seyretmedim, korktum, hicbir sey hatirlamiyorum dogru durust fakat, normalde urkmedigim bir seyden hafif urkutmesi sebebiyle de, yine basarili buldum, bana onu hatirlatti.) 7/10

    --- spoiler ---

    filmin bence en korkunc sahnesi, laura'nin, annesini, seranin ortasinda oturmus cekirgelere bile bile kendini yem ettigini gordugu sahneydi. o an mihlandim ben oturdugum yere iste.

    --- spoiler ---
  • tavuk yok mu tavuk? madem kan istiyor bu çekirgeler. vakit kaybı bir film. oyunculuklar güzel, konu da güzel ama mantıksızca bir hikaye var. rezalet.
    bir buçuk saat nasıl piç edilir sorusunun cevabı olan filmdir.
  • pazar gecesi uyumak icin izleyeyim diye actım, arkadas bu nasıl rahatsiz edici bir film basindan sonuna kadar sövmedigim bir karim reis kaldı analı kızli hicbir dogru hareket yapmazlarmı ya ' yani spoiler olmasın diye solemiyicem fakat bu kadar salak kararlar vermek nedir allah kahretsin ' cıldırıyorum
  • nereye varacak bunun sonu diye izlediğim, çekirge sever bünyemi yerle bir eden film. ana karakter olan çekirgeci annemizin hırsı, gözü dönmüşlüğü ve ergen kızımızın tripleri de ekstra yordu.
  • disturbing diye geldik zaman kaybı çıktı. analı kızlı psikolojik destek almaları gerektiğini düşünüyorum. işleyişi sıktı böyle filmlere alışkın olmama rağmen. daha sağlam disturbing film önerileri varsa yeşillendirin lütfen.
  • şu ergen kıza acayip sinir oldum mk.
  • gayet beğendiğim filmdir. herşey olması gerektiği dozda ilerliyor.
  • rahatsiz edici bir filmdir. aman aman bir rhatsiz ediciligi yok ama hafif tiksindirici ve orta duzey rahatsiz edici sahneler mevcut.
  • obsesisif kompülsif bir bireyin kontrol edilmezse ne kadar tehlikeli olabileceğini gösteren netflix filmi. açıkçası ben beğendim.
  • çöp diye nitelendirilecek kadar kötü bir yapım olduğunu düşünmüyorum. şahsen 10 üzerinden 6-6.5 gibi bir puanı hakettiğini düşünüyorum. film rahatsız edici. mantık hataları var mı, elbette var. ancak akılda kalıcı, fazlasıyla rahatsız eden, ürpertici birkaç sahne içeriyor film. ciddi şekilde güzel bir film izleme zamanlarında değil de daha çok boş zamanlarda izlemelik olarak tercih edilebilir.
hesabın var mı? giriş yap