• gayet normal bir uygulamadır.

    uçakta verilen fitil boyutundaki alkolle sarhoş olmak incelenmesi gereken bir konudur, özellikle bu kişilerin, bu sarhoşlukla müslüman bulma dedektörünü açıp sadece onlara bakış atması ve kötü sözler söylemesi ayrıca bir araştırma konusudur.

    edit: başıma kalan başlık.
  • yaptigi davranisi cok ayip buldugum sirketin uygulamasi.
    oysa ki zemzem ikram edip dinimizi pekistirmek varken...
    (bkz: özgürlük)
  • çok ayıptır. zaten en müslüman firma pegasus'tur.

    bırak alkolü, su bile vermiyor adamlar.

    peşin edit: troll'le troll olduk sabah sabah.
  • yüksek hızlı tren'in ankara - konya ve ankara - eskişehir seferlerinde de içkili servis bulunduğu düşünülürse, iddia edilenin aksine türkiye'nin de yadırgamadığı bir uygulamadır.

    ayrıca thy ile avrupa'ya uçarken alkol alıp yandaki almancı kardeşlerimizin kızlarına bacılarına bakmak serbest mi yani? derhal yurtdışı hatlar için de kaldırılmalıdır.
  • cok yerinde bir uygulamadir. ancak thy'nin yavrusu olan anadolujet'te olmayan uygulamödir. hatta daha da detaylandirip yurtdisi seferlerinde dahi uygulamamaktadirlar l(bkz: #21488485).
  • thy'nin ayıplanması gereken tutmudur. bir de böyle burnunuzu tıkayıp zorla huniyle içki akıtmaya çalışmıyorlar mı töbe estağfurullah valla. sonra nerde lan bu müslümaaanlağğrr diye insanlar ağızlarından salyalar saçarak uçuyorlar ki pek tatsız bi durum. evet. bu arada içki derken alkollü sıfatını ekleseydik başına kafamız daha bi güzel olurdu.
  • "özel uçak firmaları, en kısa uçuşlarda bile alkol satıyorlar ve bunu bazı kendini bilmezler alıp içiyor... ailemizle yolculuk yapamaz hale geldik... sanki uçak değil, bar veya meyhane!..
    çoluk çocuğumuzla beraber iken hemen yanı başımızda içki içilmesinin ne kadar sıkıntılı ve insana eziyet veren bir durum olduğunu tasavvur edebiliyorsunuzdur...
    bir de alkolün etkisiyle kendini kaybetme ihtimali var.
    biz inancını yaşayanlara laf atma ihtimalleri çok yüksek...
    uçak içerisinde kavga çıkartacaklar...
    bunu bir türlü uçak firmasına anlatamadık... "
    http://www.habervaktim.com/…arliyor_kimi_kadin.html

    içkiden önce bu kafa yasaklansın asıl, bunun içmeden başkasına sataşma ve kavga çıkarma olasılığı çook daha yüksek.
  • dangalakları rahatsız eden hadise. ulan hadi trolsün de, bir zeka pırıltısı göster bari. hep aynı geliyor adamlar. ulan apronda deve kesmiş bir firmadan bahsediyoruz, o zaman ağlaşmıyordun, başka insanların inancına ters diye.
    ha ben de şöyle cevap vermek istiyorum bundan rahatsız olan adama. "sen içme tarraam."

    saygılarımla,
  • inancından ötürü baskı gördüğünü iddia edip, inancı-inanmayışı nedeniyle başkalarına baskı kurmak isteyenleri apaçık bize gösteren uygulama. bu anlayış, çok açık olarak mükafaatının ahirette verileceğinin yazılmasına rağmen tuttuğu orucun bile mükafatını bizzat tutmayandan ister. oruç tuttuğu için kendisine özel ilgi alaka gösteirlmesini ister. oysa ki orucun temeldeki mantığı tahammüldür kesinlikle. ama işte o anlayış kendi inancı içinde nasıl bağnazlaştığını ve bu inancın dışındaki her şeyi nasıl da tahammülsüzleşerek hiçe saydığını bile görememektedir. sadece uçakta değil her yerde yasaklamak istiyorsunuz, öyle deyin de anlayalım.
  • özellikle aktarmalı uçuşlarda herkesin zil zurna sarhoş olabileceğini düşünebilirler.. ki burada bahsi geçen arkadaşın ekonomi uçuşları yerine, business class uçmayı tercih ettiğini düşünebiliriz.. gerçi devlet memuru falan da demiş ama bilemedim.. var bi tutarsızlık ?
hesabın var mı? giriş yap