• --- spoiler ---

    beşiktaş'ta doğum günü kutlamasından dönen polis memuru, tinercilerin saldırısına uğradı. saldırıda tinercilerden biri cam kırığı ile polis memurunun boğazını kesti. 3 kişi oldukları belirlenen tinerci saldırganlar olaydan bir saat sonra gözaltına alındı. kasten yaralama, hırsızlık ve yankesicilikten kaydı bulunan saldırganlar tutuklandı.
    --- spoiler ---
    ayrıntılar

    hiçbir şeye bir faydası olmadığı gibi durduk yere insanların başına bela olan, hayatına kasteden bu insan suretindeki yaratıkların toplanıp bir yere kapatılması gerekiyor. hapishane bile bunlar için lüks.

    edit: şükür ki polisimizin durumu iyiymiş.
  • polisimiz metro çıkışında gbt yapsın ancak, bu şekilde güvenliğimiz çok iyi derecede sağlanıyor sayelerinde. ama 200 metre ileride sözde cam silerek para kazanan gaspçılara hiç müdahale etmesin. şikayet ettiğinizde de orası bizim bölgemiz değil diye cevap vermeye devam etsinler.
  • --- spoiler ---

    kasten yaralama, hırsızlık ve yankesicilikten kaydı bulunan
    --- spoiler ---

    (bkz: türkiye’de adalet sistemi)
  • üzülmemle birlikte kafamı karıştıran olaydır...
    polise bile böyle yapıyorlar, hem de yanında kız var. erkek misiniz, insan mısınız, hayvan mısınız...
  • öncelikle polis arkadaşa geçmiş olsun. yalnız yokmuymuş yanında silahı. çekip indiremedi mi bu üç yaratığı. yarın hepimizin başına gelebilir bu. iki gün sonra dışarı çıkıp aynı boku yemeye devam edecekler. kökten kazımalı bu tipleri.
  • sokak itlerine verdikleri değerin yüzde birini bu çocuklara verip farkındalık yaratılsa alayı kurtulur bunların. bir sokak iti birine saldırınca iti koruyanlar bu çocuklara ateş püskürüyor. adisiniz iki yüzlüsünüz haysiyetsizsiniz.
  • ulan tinercilerin sokakta ne işi var ? bugüne kadae hepsinin tespit edilip, tedavi altına alınmaları gerekirdi.

    amaaaa sokakta öpüşen sevgilileri gözaltına alıp, bu orospu çocuklarına dokunmazsanız, olacağı bu.

    tanım: geçmiş olsun dediğim polis.
  • polis anca öğrenciye, solcuya musallat olur. gbt sorar, bekletir. sonra tinerci gelir gırtlağını keser.
  • polise geçmiş olsun fakat bizim başımıza gelseydi böyle bir olay değil 1 saatte yakalanması, tinerciler bizi tekrar bulur, tekrar yaralardı.
  • öncelikle genç polisimize geçmiş olsun.

    konuya gelecek olursak, bunlar asayiş sağlanamıyor diye önüne geleni bekçi yapmadı mı? bu bekçiler 4'lü 5'li gruplar halinde volta atıyorlar daha da bir boka yaradıklarını görmedim, herhalde gören de olmamıştır.

    polis desen youtuber, muhalif öğrenci, rte'ye laf eden birilerini yakalamak dışında pek iş yapmaz oldu. ee hâliyle iti, kopuğu elini sallaya sallaya dolaşıyor sokaklarda. adamı içeri alsan zaten mahkeme salıyor.

    böyle ülke mi olur ya? daha ülkenin polisi baş edemiyor bunlarla, normal vatandaş ne yapsın? iyice afrika ülkesine döndük. can güvenliği kalmadı sokakta.
hesabın var mı? giriş yap