• (bkz: chaotic good)
  • sana tehlike oluşturmayan canlıya zarar vermektir.
    tabii abla doğu almanya gülle takımında değilse. mümkünse o abladan kaçın. ikiye katlar şerefsizim.
  • tokat atmakta gayet haklı olan erkek. tekme ve yumruk atmak ne demek ya, bu nasıl bir basitlik ve varoşluktur ? bu tip kadınlar laftan anlamaz, ne kadar alttan alırsan o kadar üstüne gelir. eline sağlık o erkeğin.
  • kadın erkek eşittir, hukuk önünde eşit şartlara sahiptir. kendisine saldıran birine nefsi müdafaa kapsamında tokat da atar yumruk da kafa da. bu işin kadını erkeği yok.
  • eşitlik bunu gerektirir arkadaşlar. eğer karşınızdaki kişiden fiziksel olarak zayıfsanız, vurmazsınız olur biter.

    ben şahsen, kafası ortalama çalışan bir erkek olarak, hiç dağ gibi adamlara dayılanıp vurmak yoluna gitmedim. neden? iflahımı sikebilir çünkü. hem sonra kimse de o adam için "neden kendinden zayıf birine vurmuş demez", benim için "keriz gibi dayılanmasaydı adama, haketmiş" derler. yiyemeyeceği yarağın altına yatmasaymış bile derler, neme lazım.

    hands of justice are bisexual demiş elin gavuru, makul bence.

    edit: iki dusunup bir soylemesi gereken adam hatırlattı sağ olsun, bisexual yerine unisex daha mantıklı, daha leziz. daha çipetpet.
  • nasıl bir beklenti var bu şekilde yazmakla. kadınlar da bazı durumlarda çok kışkırtıcı olabiliyor, çileden çıkarıyor aynısını onlar da yapıyor, sonra bi tane vuruyorsun sen suçlu oluyorsun. bunu mu demeliyiz.
    kadına vuramazsın. kapıyı çeker çıkarsın ama kadına vuramazsın. bu senin acizliğindir. nokta.
  • sana tokat atan birisine tokat atarsın kusura bakmasın kimse diğer yanağımı dönemem.
    he çok hatalıyımdır birisini delirtmişimdir bana bir tokat atmıştır susar otururum yerime.
    ama devam ediyor sürekli bana şiddet uyguluyorsa kendimi savunurum arkadaş kimse kusura bakmasın. kadını erkeği yok bu işin

    not: şiddetin her türlüsüne karşıyım sinirden delirsem de karşımdakine hele sevdiğim birisiyse asla şiddet uygulamam.
  • (bkz: iade-i ziyaret)

    şiddetin tarafı olmaz, kadına da yanlıştır erkeğe de. tek ayrım nerede başlar, kadının tam gücüyle attığı tokadın ardından erkeğe verilecek darp raporu ile erkeğin tam gücüyle attığı tokadın ardından kadına verilecek darp raporu ekstrem örnekler dışında farklı olacaktır çünkü kadınların ortalama fiziksel gücü, erkeklerin ortalama fiziksel gücünden azdır.
  • tepkiye verilen tepkidir.

    kadına vurulmaz diye bir şey yok. insana vurulmaz, insan dövülmez, canlıya vurulmaz.

    ayrımcılık yapmaya, insanları cinsiyet olarak ikiye bölmeye, lüzumsuz uzun ifadeler ve "ama" dolu cümleler kurmaya gerek yok.
    insan, hayvan vs. fark etmeksizin hiçbir canlıya vurulmaz!

    kanunda bile, ilk vuran her zaman suçludur. gelen tepki ise savunmaya girer, tahrike girer.
    bu da karşındaki erkek mi, kadın mı, iyi mi, kötü mü ayrımı gerektirmez.

    konuşarak anlaşmaya çalışın, insanız sonuçta.

    edit : imla/ifade
  • kadın insan üstü bir varlık mı diye sorgulatandır. iki insan kavga etmiştir. bir taraf vurursa diğer taraf da vurabilir. güçlü güçsüz ayrımı yapacaksak dünyada sıska erkekler de var, kaslı kadınlar da var. siz insan değil de kadın erkek diye ayırıyorsanız ve olaylara bu gözle bakıyorsanız zaten eşitlikçi falan değilsiniz, işinize geldiği şeyleri "ekstra" hak görüyorsunuz demektir.

    mesela "i'm a woman, what's your superpower?" diye instagram biosu olan insanların ortak özelliği "i'm a man, what's your superpower?" diye bir bioya sahip insan barındırmamak, bağırıp çağırmak ve üste çıkmak. bu insanlara geçit vermeyin. en ayrımcı insanlar bu "eşitlik savunucusu" insanlar aslında.
hesabın var mı? giriş yap