• kendisinden haber alınamıyormuş. umarım sağsalim bulunur.
    haber

    edit: soyadını hatalı yazmışım. evrim atış olacaktı.
  • çocukların kaybolmadığı, masumların canının yanmadığı bir dünya hiç olmayacak sanrım. sadece hayal kuruyorum ben. artık kaybolan çocuklar, tecavüz edilip ölmüş bulunan çocuklar, canı yanan anneler babalar görmek istemiyorum. artık normal bir psikoloji istiyorum ama çok zor biliyorum.

    anneler ağlamasın çocukların canı yanmasın. sapıklıklarınızı, sapkınlıklarınızı bırakın artık ya da cennette verilmesini beklediğiniz huriyelerinize saklayın. çocuklardan uzak durun.
  • sözlükte başlık açılmadı sandım sonunda burayı buldum. bu konuda -eylül ve leyladan sonra her ne kadar çok yorgun ve üzgün olsak da- gündem oluşması açısından daha aktif olmalıyız diye düşünüyorum.
    "evrim ateş." bu yavrumuzun da 4 yaşında olduğu belirtiliyor. hiç yoktan başlığı ayakta tutup çocuğun fotoğrafını herkesin görmesini sağlayabiliriz. böylece belki bir yerlerde görünür, tanınır. ben twitter vs. kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlar lütfen hiç yoktan evladımızın fotoğrafının da bulunduğu haber linklerini paylaşsınlar. bir el atalım lütfen!

    bazı linkler:

    http://www.haberturk.com/…vrim-ates-araniyor/511144

    www.hurriyet.com.tr/amp/gundem/3-5-yasindaki-evrim-her-yerde-araniyor-40892798

    www.cnnturk.com/amp/turkiye/4-yasindaki-evrim-atesten-haber-alinamiyor
  • perhapsanymoreimdead'in de belirttiği gibi, lütfen başlık(lar) sözlük yönetimi tarafından derlenip toparlansın ve yazar arkadaşların da katkısıyla gündemde tutulsun.
  • son zamanlarda artan çocuk kaybolması olaylarının sonuncusu ve son olmasını istediğim durum.

    bu durumun artış göstermesinin sebebi nedir? yoksa daha öncede bu kadar sık gerçekleşen bir durumdu da biz mi yeni farkına varıyoruz, nedir yani tam olarak?

    insanlar ufacık çocuktan ne istiyor? bu kadar mı hastalıklı bir millet olduk? sorular sorular hiç bitmeyen sorular. kanunlar yetersiz ise çözüm belli, kanun yeterli ama uygulanmıyorsa onunda çözümü belli, artık bu tarz haberlere alışmak içimi daha çok acıtıyor. illa halk kendi kendine mi çözsün istiyorlar yani, bizim insanımız onuda yapar. bu sapıklara bizim milletin yapacakları belli, asar, keser, öldürmekten beter eder. bu olayların bu tarz çözümlerle son bulacağını sanmıyorum, devletin bir an evvel sorunu çözmesi dileğiyle.
  • en kısa sürede bulunması gereken yavrucak. ailesine sabır dilerim.
  • hemen bulunmasını dilediğimiz bir başka yavrumuzdur. çocuktur kaybolur ama bunca yavrunun başına gelenler ortadayken bu tarz olaylara daha bir dikkat etmek, bütün kaynakları kullanmak gerekir. burada işler gündemde tutulmayınca çözülmüyor maalesef. herkes bir el atsın o yüzden.
  • günlerdir kayıp çocuk haberleri... hiç bu kadar üst üste gelmemişti, neler oluyor? en acısı da bir süre sonra çocukların cesedi bulunuyor, ne yazık ki sağ salim ele geçirilenlerin sayısı çok az.

    ne olur artık gerekli önlemler alınsın. bir eşyası kaybolunca ortalığı ayağa kaldıran insanlarız, çocuklar kayboluyor çocuklar ve ölü bulunuyorlar. çocuklarımızın birer birer yitip gitmesi karşısında sesimizi daha gür çıkarmamız ve gerekli tedbirlerin alınmasını sağlamamız şart.
  • içimizde geçmeyen yaralara biri daha eklenmesin (bkz: up)
  • hala kayıptır.

    son haber

    moderatörlerden bu konuyla ilgili tüm başlıkları birleştirmelerini talep ediyorum.
hesabın var mı? giriş yap