• 176 bölümlük manganın yanılmıyorsam taş çatlasın 70liği re'nin ilk partında işlendi, geriye kalan 12 bölümde 116 bölümü nasıl aktaracaklar hiçbir fikrim yok bir sezon daha istiyor açıkçası. bunun haricinde çizimler efsane, opening efsane her ne kadar manganın sonucundan mesut olmasam da izleyeceğim.
  • 179. chapter itibariyle tamamlanmış olan seinen/shounen bir mangadır. aynı isimle 12 bölümlük bir de anime sezonu yayınlanmıştır.

    tokyo ghoul ve devam serisi re favori mangalarım arasında, şahsi puanım 7/10, kesinlikle tavsiye ederim. psikoloji, karakter gelişimleri, çizimler açısından çok tatmin edici.

    animenin ilk iki sezonunu izleyenler bilir ki berbattı ve 'canım manga nasıl hiç edilir'in bir örneğiydi.

    tokyo ghoul serisi ile ilgili sevdiğim noktalardan biri tatmin edici kadın karakterlerin olması. genellikle shounen mangalarda kadın karakterlere pek zaman ayrılmaz ama tokyo ghoul'da karakter ve fiziksel gelişimlerine doğru düzgün yer verilen, seri boyunca en kritik noktalarda önemli rolleri olan touka, hinami, akira, yonebayashi, kimi gibi kadın karakterler var ve arada bir böyle shonenler okumak da güzel
  • mutluluktan ağlayabilirim şu an. yeni sezon aylar öncesinden gelmiş. ancak mangasını okumaya devam etmemiştim ve nasıl bir son olacağıyla ilgili herhangi fikrim yok. başka bir sezon daha olabilir mi? veya manga çizimi devam ediyor mu vs. sonu bilmemek daha güzel ama bence
  • artık bitse de gitsek modunda izliyorum. hikayenin içine etmişler. bir olayı tam işlemeden başka bir olaya geçiyorlar. çoğu karakteri tanıtmadıkları gibi motivlerini de doğru düzgün açıklamıyorlar. izlerken bu kim, bunu niye yaptı diye sorup duruyorsunuz. her şey çok kopuk ilerliyor. çizim desen o da falso.

    not: mangaspor.
  • sadece animesini izlemiş biri olarak 3.sezon beklentilerimi karşılayamadı. hikayede kopukluk var gibi. ya da başka bir anime izliyorum gibi hissettim. ilk sezonun finalinde patlayan ve ikinci sezonda zirveye ulaşan o duygu seli yok oldu. aynı yerden sürüklemesini isterdim. kaneki baskılı sweatshirt almayı düşünürken hayal kırıklığı oldu 3.sezon.

    ilk fırsatta mangasına başlayacağım. anime ve manganın uyumunu oradan takip edeceğim

    edit: tokyo ghoul re 2 (4.sezon) da seri kendini toparladı.

    edit 2: animesindeki kopukluk mangasından kaynaklıymış. hatta mangadaki geriye dönüş tekniklerini daha da azaltarak tokyo ghoul'un 2.sezonuna bölümler olarak koymuşlar.
hesabın var mı? giriş yap