• black sails in meşhur uzun boylu billy bonesu
  • ayrıca merlin'inde sör percival'dı.
  • black sails dizisinde billy bones rolünü canlandıran oyuncu. game of thrones'in 7. sezonunda casta dahil olacakmış.
  • merlin dizisinin saf salak percivalı. gerçi percival karakteri de saf salak bir tip olduğu için görece uymuştur diyebiliriz ve fakat holy grail mevzularına dalmamışlardır. dalmasınlar zaten, o konuda excaliburu tek geçerim. neyse.
    kendisi asıl olarak dikkatleri elbette black sailsde billy bones rolüyle çekmiş, ilk sezonda neutral gooddan ikinci ve üçüncü sezonda true neutrala, oradan da dördüncü sezonda allah cezanı versin billy şeklinde bir alignmenta bağlamıştır.
    game of thronesda ise samciğimin boş adam kardeşini oynayacaktır yedinci sezonda, çünkü altıncı sezonda freddie stroma suretinde gördüğümüz dickon tarly karakteri recast edilmiştir. itirazım hem yok hem var. alt tarafı bir bölüm oynayacaksa hiç uğraşmasaydınız diyorum. ayrıca stroma ile john bradleynin yüz hatları benziyordu, uymuştu o role. schedule conflict söz konusu imiş.
    bu arada laf aramızda gerek boy pos gerek fizik olarak maaşallahı vardır. hatta bu durumun farkında olan merlin dizisinin çakal yapımcıları, percival karakterine dünyanın en gerzek zincir zırh modelini tasarlamıştır. şöyle ki zırhın kol kısmı açıktır. nitekim black sails'de de nassau sıcağına uygun, kolu kıvrılmış gömlek giydi dört sezon boyunca. buna da çok itirazım yoksa da bazen kol kasları fazlasıyla gözümüze sokuluyor gibi oluyor.
    dilerim yakın zamanda daha düzgün demeyeyim -tv macerası hiç kalitesiz gitmiyor zira- ama daha ön planda olabileceği iyi işlerde görürüz kendisini. game of thrones'dan sonra şansı artar belkim.
    bu arada 85 doğumluymuş, evli ve bir çocuk babasıymış. evet ona da baktım.
  • game of thrones dizisinde 'dickon tarly' karakterini canlandıran oyuncudur.
  • umbrella academy'de luther hargreeves karakterini canlandıran oyuncu
hesabın var mı? giriş yap