• insalara isimleriyle hitabetmek yani abi, abla, amca, teyze ,dayı v.s hitab türlerini kullanmamak..
  • deodorant kullanmak
  • çıplak bi şekilde dolaşirken birden amerikan başkani oldugunu hatirlayip hazir başkan ken bazi şeyleri açıklayayim deyip ufolarin aslinda var olduklarini açıklamak...
  • sütyensiz gezmek, sütyensiz gezenleri görüp te laf atmamak.
  • -hanım içerden gingerımı getiiir!
  • yeni tanıştığınız kızın evine gecenin bi vakti kapıyı çalıp gitmek,odasına kapanıp sabaha kadar kızı çatır çatır sikmek,sabah olunca kahvaltı masasına inip herkese merhaba!.deyip kızın babasına ismiyle hitabedip, nasılsın abdullah dedikten sonra aile bireyleri ile kahvaltı yapmak,ardıdan ben bir ara yine uğrarım tatlım diye kızı öpüp çekip gitmek.
  • - öğle tatilinde içki içmek. çok özenirim gavurlara, giderler bir martini veya bir iki kadeh şarap içerler gelirler iş yerine... kimse de " vay efendim senin ağzın kokuyo, muhasebeye git kessinler hesabını, bir daha bu sektörde değil çalışmak, hademelik bile yapamazsın sieee!!" demez.

    - sokakta insanlara gülümsemek. bizde anında art niyet aranır. size gülümseyen biri ya sizi sikecektir, ya da sizi sikecektir. birazcık çocukken kulaktan allahın günü dolan "bak çucuum, sana insanlar iyi davranıyosa bil ki seni sikmek istiyorlardır" söylemine bağlayabilirim bu tabumsu olayı. ama hakkını teslim etmek lazım ebeveynlerin, zira yurt dışında sikecek adam gayet ayıredilebilir bir "sikerim" bakışı atarken bizde hakkaten sikecek olan insan güzel güzel gülümser.

    - sevgiliyle aynı evde yaşamak. bu esasen kabul görmese de dost hayati yasamak adı altında toplum tarafından tanınmaktadır. ama ben şahsen göte göt denmesinden yanayim. (eskiden sallandırıyorlarmış bunu yapanları, ama şu aralar asayişi ihbar için arayıp bunun bu ülkede yasak olmadığını öğrenen insanlar var - böyle bi elde telefon, gözler faltaşı gibi açık, "oh my god, it's happening" duruşu ve yere düşen telefon ve "dıııt dıııt dıııt").

    - vatandaşların meclise girip "hepinizin anuna koyiim nihahahahah" şeklinde bir egemenlik sahibi olması. yazıktır, artık olmalıdır, önümüz ab kıçımız amerika.
  • kendisini aldatan esinin; kendisinden daha onemli olmadıgını anlamak, anlamaya calısmak. malum at avrat silah dustur'u ile yetisen insanımızın namus herseyden onemlidir anlayısı ile boylesi sevimsiz bir durumda hem esini hem asıgını mermi manyagı yapması kacınılmaz bir sondur, ancak zeten kendisini sevmeyen bir insan icin neden kendi hayatına zarar verdigi anlamsız bir hadisedir.
  • apartmanda yaşayan bayanların yalnızken bir erkek ile aynı asansöre binmekten çekinmemesi.
hesabın var mı? giriş yap