• 4 kasım 2011'de türkiye'de vizyona girmesi beklenen filmdir.

    imdb verileri için, tıklayınız.
  • görece ağır isimlerden hafif bir film çıkmış. komedi filmi değil zaten de yine de izlerken "lan ne umduk ne bulduk" gibi bir fikir sürekli kafanın bir kenarında kalıyor. özellikle başlarda epey ağır tempoda ilerleyen film ortalarından itibaren hareket kazanıyor. kafa dağıtmak için izlenebilir.
  • ben stiller önderliğinde ve eddie murphy ile boşa zaman harcatmayan güzel ve eğlenceli bir film.
  • dozunda espriler, sempatik ve yalın bir senaryo ile yaşlanmış gözdelerimiz. işte hepsinin karışıyla oluşmuş bir film bu tower hesit. tabii filmde ciddi rol çalan kırmızı antika ferrari'yi de unutmayalım!

    ben stiller da, eddie murphy de artık olgun sınıfındalar. eski fırmalalıklara veda adiyorlar yavaş yavaş ama asıl çöküş matthew broderick'de olmuş. severdim keratayı!

    zevkle izlenebilir.
  • beklentilerin cok ustunde cikan, keyifli bir film. arkadaslarin zoruyla, afise bakip da 'sinemada izlenicek film degil' diyerek girip cok eglenceli bir 2 saat gecirdik. 'eksisozlukbirbokbegenmeyenlertimi'ne aldiris etmeden, sinemada izlenesi filmlerden.
  • eddie murphy'li sahnelerde guldurmeyi basarmis cerezlik film. daha az gereksiz ana karakter ve daha cok eddie murphy olsa imis daha da guzel olurmus. yapimcilarin eddie murphy'i daha fazla oynatmaya paralari yetmedi zaar.

    --- spoiler ---
    arabayi sakladiklari yer akli az biraz calisan herhangi birinin ilk bakacagi yerdi. orasi biraz zorlama olmus ama idare ettik. bozmadik arkadaslari.
    --- spoiler ---
  • güzel komik film, hele ki gencturkcell kafasıyla gidip 14 tl ye 2 kişi girince tam filmin hakkı oluyor, sadece tea leoni biraz garip,tutarsız bir karakter olmuş filme pek uymamış gibi geldi.
  • son 5-6 aylık süreçte çıkan filmler arasında en beğendiğim film oldu. hikayenin ben stiller üzerinden değil de eddie murphy üzerinden kurgulanmasını isterdim. ne de olsa yılların murphy taraftarıyım. filmdeki makineli tüfek gibi seri konuşmalarıyla tek adamlık dönemlerine nazire yaptığı sahneler filme ivme kazandırmış diyebilirim.
    filme gelince büyük vurgun yapan adamın açgözlülüğünün kurbanı olan bir adamdan paralarını geri alabilmek için planladıkları soygunu konu alıyor.
  • eddie murphy'nin yaşlandığını ama daha tadında bir performans sergilediği, ben stiller'ın üstüne mum diktiği film.

    araba indirme sahneleri « neyse ki new york'da insanlar gökyüzüne hiç bakmazlar » « the fisher king 1991 » cümlesinden yola çıkarak çekildi heralde.
  • komik olmasına komik ama ondan öte güzel bir film. farklı bir tadı var bir kere. senaryo, oyuncular, karakterler ve son alışılmışın dışında. bu yüzden insanda farklı bir tat bırakıyor. kısacası güzel film.
hesabın var mı? giriş yap