• "toyota, otomobil sektöründe önemli bir karara imza atarak togg, tesla ve mercedes'in ardından bayilik sistemini iptal edip online satışa yönelme kararı aldı."

    onursuz, ahlaksız güruhun fırsat kapılarının şiddetle kapanış sesini duyuyor musunuz siz de sevgili yazarlar...
  • ikinci el kartelinin mercedes'e yaptığı gibi bot hesaplarla sistemi kilitlemezler umarım. sevindirici gelişmeler.

    renault, fiat, hyundai, volkswagen ve ford markalarından en az ikisi daha geçerse daha anlamlı olacak.

    edit:
    (bkz: ikinci el karteli)

    edit 2: birkaç farklı yerde haberleşti, birini buraya bırakıyorum.
    bot hesaplar haberi
  • bayileri titreten karardır. test drive bile olmadan araba almanın mümkün olduğu anlaşılmış demekki.

    amme hizmeti: kaynak
  • kaynak?
  • bayileri ve galericileri ağlatan karar demek isterdim ama adamlar öylesine ... çocuğu ki yazılımla bu sistemi de çökertirler. adamlar ulan bu ülkede bayi falan olmadan direkt internetten satış yapalım diye online sistem kuruyor, bizim kanı bozuklar bot atarak halkın online araba almasını engelleyip illaki bize kendini siktirteceksin öyle araba alacaksın diyor anasını satayım. yok öyle galerici mafya bozuntularına avanta vermeden, bir 100 200 bin de bayiye vermeden arabayı almak.
  • takas ile araba satma peşinde olan bayiler bakalım ne yapacaklar göreceğiz.
  • ciddiye alınmayacak bir kaç twitter hesabı ve adını ilk kez duyduğum bir haber sitesi dışında hiçbir yerde böyle bir haber yok. onlar da "online satışa geçme kararı aldı" yazmışlar. bu yönde henüz bir eylem ya da toyota'nın resmi kaynaklarından bir açıklama yok.
  • fiyata etkisi olmasa da olur.

    galerici sırtlan ekip kaybedecek. başka herhangi bir faydasının olmamasının hiçbir önemi yok arkadaş. bu adamlar yeryüzünden silinirse dünya daha güzel olur. varsın toyota karlılığını arttırsın. argeye falan para harcar, istihdam yaratır. dünyaya daha faydası olur.

    galericilerin aleyhine olan her şey iyidir. türkiyedeki tüm galericiler ortadan kalkacak ama 1 yıl maaş alamayacaksın deseler hiç düşünmem, kabul ederim . milli dava, ülkenin bekası için fedakarlık yaparım

    hiç toyota almadım, ama artık alma ihtimalim çok daha fazla
  • galericileri pek etkileyeceğini düşünmediğim gelişme. en azından orta ve uzun vadede. belki bir katakulli icat edene kadar kısa vadede biraz yara alırlar ama o katakulli mutlaka gelir.

    galericilerin böyle hamlelerle aç kalacağına falan inanan kişiler ya hiç galerici tanımamış ya da galerici ne demek bilmiyordur, net.

    galericinin manipülatör olamadığı bir ülke olabilseydik, denetimdi avantaydı bunları palazlandırmamayı başarabilen bir sistemimiz olsaydı zaten bu markalar böyle şeyler yapma ihtiyacı duymazdı.
  • ikinci el otomobil fiyatları düşmesi için ilk olması gereken tüm markaların online satışa geçmesi. ikinci olması gereken de nasıl galeriler falan bot atıyormuşsa bu botları engelleyecek bir sistem kurulması. bakın bu ikisi olsun, kimse sikindirik ikinci ellere o kadar para gömmez. gider paşalar gibi sıfır aracını alır keyfine bakar. binici adam alır, satıcı adam almaz. bayii bayii dolaşma biter. markalar hiç olmadıkları kadar kar ederler. lan nerden bakarsam bakayım win win durumu. herkes kazanıyor. umarım tez zamanda her marka geçer bu işe.
hesabın var mı? giriş yap