• rus torrentz'si. flac albüm arayanlar için birebir.
  • http://tparser.org/

    link ölü gumar sitesi çıkıyor tıklamayın..
  • aramaya inanırsanız 24bit flac kalitede müzikler de bulabileceğiniz site. örnek
  • (bkz: rutracker.org)
  • en kral torrent arama motoru.

    en baba torrent sitelerinde arar. aradığınız torrent'i o sitelerde bulup karşınıza getirir; bu karşınıza gelen sitelerden biri de genelde rutracker.org'tur.
    ancak dünden beri girilemiyor, yada ben giremiyorum.

    edit: https://tparser.me/ olarak yayın hayatına devam etmekte.

    edit2: altımdaki arkadaş yeterince arama yapmamış sitede sanırım. rutracker haricindeki sitelerde de buluyor. arama bölümüne test için çeşit çeşit şeyler yazmıştım. bazılarında sadece rutracker çıktı. diğerlerinde ise (az bir kısmında) başka siteler de çıktı. ancak eski performansı yok sanki, yada bana öyle geldi.
    yani tarafımca denenip o şekilde girilmiştir bu entri.
    ayrıca bu isimle devam ediyor mu etmiyor mu emin değilim. onu da reddit'ten öğrenmiştim. bilginize.

    edit3: hayatı kaymış bulunmakta.
  • tparser.me olarak değişmemiştir zira bir şey aradığınızda sadece rutracker sitesinin sonuçlarını veriyor. aynı sonuçlar rutracker'ın sitesine girip arama bölümünden aratarak da bulunabilir. biri yansanayi sitesini kurup kaymak yeme derdine düşmüş.

    ben inanmıyorum aynı olduklarına, madem .org ile sahipleri aynı neden aynı altyapıyı kullanmıyorlar? eskisi kadar iyi sonuç bulamıyorum çok kötü şu anki hali.

    tparser sitesini tparser yapan şey 4-5 tane rus torrent sitesinin içinden en iyi sonucu getirmesiydi. hatta o kadar iyidi ki rutracker sitesinin içinde aramaktan çok daha iyi sonuç veriyordu. umarım alternatifi veya mirroru çıkar.

    22.12.2019 tarihi edit2: ilk zamanlar sadece rutracker sonuçları veriyordu fakat site değişti ve birkaç torrent sitesini daha destekler hale geldi. hele kinozal.tv gibi üyelik gerektiren yerlerden bile magnet yoluyla torrent bulabiliyorsunuz. artık eski tparser kıvamına geldi sayılabilir derken bugün siteye giriş yapılmıyor :( umarım bu da kapanmamıştır.
  • artik var olmayan site.
  • bir zamanlar bünyesinden gigabitlerce kayıpsız müzik albümü indirdiğim on numara torrent sitesiydi. torlook.info ile veri tabanına tekrardan erişilebilir.
hesabın var mı? giriş yap