• edit: marmaray değil tramvay imiş. bu ana detayı ve konunun bütün seyrini değiştiren detayı düzeltelim de millet delirmesin. töbe ya.

    başlığı nasıl açacağımı bilemedim.

    boğazım düğümlendi, göğsüme bir öküz oturdu. aklımdan çıkmıyor görüntü.

    böyle olmak zorunda mı?..

    https://twitter.com/…aba/status/1704463707126850032
  • (bkz: ağzımıza sıçan başlıklarda bugün)

    edit: 31 çektiğiniz koltuktan "üremesin amk" demesi ne güzel değil mi? durumu kötü olup 10 çocuk yapanlara ben de karşıyım ama bir insanın baba olma hakkını maddiyatı mı belirleyecek? bugün zenginsin yarın fakirsin. yarınının garantisi var mı? bu adam durumu iyi değil diye baba olma hakkını mı kaybediyor? iğrençsiniz amk.

    edit: bugün bu çocuğun hayatı kötüdür. yarın güzel gider. çok parası olur ve kendi çocukluğu gibi olan çocukların hepsine yardım edebilecek seviyeye gelir. zenginlerin yaptığı çocuklar da gider mercedesiyle adam ezer. kaçar. sonra yarın başlık açıp zenginlerin de çocuklarına küfredersiniz. sizde bunların analizini yapacak beyni geçtim kalp yokmuş o kötü ve üzücü.

    edit: bu kadar kötü kalpli insanın varlığından haberim yoktu. bu entry'i yazarken daha az üzgündüm.

    edit: taş kalpli aldığı nefes, din, imanı para olmuşlar haricinde o kadar güzel mesajlar geldiki. yaşasın yüreği güzel insanlar!
  • enteresan bir bilgi vereyim mi size

    alım gücünüz itibari ile o adamın isteyip yapamadığı ve sizin isteyip yapamadıklarınız arasında dağlar kadar fark yok.

    o adam alt sınıfın aşağılarda siz de alt sınıfın üstlerindesiniz. ıkiniz de kaliteli beslenemiyor, araba alamıyor, ev alamıyorsunuz.
  • adam kendisinin çekildiğinden bihaber marmaray'da çocuğunu kucağına almış şefkat gösteriyor suserin biri gelmiş burada acımadım şova gerek yok yazıyor.
    sizin taş bağlamış kalbinizi silkeyim ben.
  • duygulandıran görüntülerdir. bir baba olarak empati yaptığımda evet hayata ve tüm dünyaya kahretmemek elde değil...
    lakin kardeşim durumun ortada, belli ki eğitimin yok, mesleğin yok neyine güvenerek çocuk yaptın? çocuğunun sağlıklı bir ortamda büyümesi için asgari şartları sağlayamayacaksan neden çocuk yapıyorsun? yaşıtları çeşit çeşit oyuncaklarla, tertemiz kıyafetler içinde koşup oynarken bu yavrucağın günahı ne?
  • dünya acımasız ve adaletsiz bir yer.
    milyoner veya milyarderlerin sülalelerinin kullanamayacagi kadar serveti varken bu tarz insanlara yardım ettilerini duydunuz mu ?
    tabi ki de hayır çünkü çalışanlarına en az ücreti verip devlettten her türlü vergi muafiyeti sağlayıp en kisa sürede yeni şubeler açmak pesindeler..

    neyse ki ölüm bu adaletsizligi kismen dengeliyor
  • buradan zenginlik ya da fakirlik edebiyatı yapmaya ya da dalyarakça milletin aile planlamasına amcık amcık yorum kasmaya gerek yok. şefkat var videoda, sevgi var. güzel bir video. o sevgi ve şefkatle büyüyen çocuk ileride ne iş yaparsa yapsın kalbinde sevgi olacak, insanlık olacak, merhamet olacak. babasına helal olsun. mutlulukları da daim olsun.
  • büyük olasılık afgan bir baba. çünkü afganlar kağıt toplama işini çok yapıyor.
  • ödüllendirin böyle adamları, cebinizde üç kuruş bile varsa verin yarısını hiç düşünmeyin, size misliyle geriye dönecektir, yaşamalı böyle adamlar...

    çocuğuna bu kadar şefkat gösteren biri asla kötü olamaz...
  • buruk bir mutluluk. insanın karnı nasıl olsa bir şekilde doyar. ancak bu manevi bağı maddiyatla satın alamazsın. bu güzel babanın oğluna gösterdiği şefkat dünya malına değer.
hesabın var mı? giriş yap