• oylesine girip, sayfasini gezerken bana cok naif ve sevimli gozukerek kalbimi calmis oyundur... ne yazik ki 2. server doludur ve anca 4. serverda kucuk bir koy kurabilmisimdir... arada bir bakip, kendisini beslemekteyimdir...
  • türkiyede açılan serverları tam türkiyeye uygun davranan browser oyunu.şu an 3. sıradaki bir birlikteyim ve 1. sıradaki birlik ve alt birlikleriyle savaş halindeyiz.ama çok ilginç bir biçimde bir mesaj atınca 3-4 gün sonra cevap veren multihunter'lar rakibimizin lehine bir durum geliştiğinde anında işbaşındalar.örnek olarak saldırı yaptığımız bir köyün sahibi herhangibir birlik üyesine küfür ediyor ve multihunter'a kendisi mesaj atıyor küfür ettim diye ve anında süresini bilemediğimiz kadar kapatma cezası alıyor.ayrıca ne hikmetse çok zeki olduğundan mütevelli küfürbaz dostumuz kapatma cezasından milisaniyeler önce kendi birlik üyelerine yakın yerlerde yeni köyler alıvermiş?tabi bu sürede saldırı yapılamıyor ve adamın nüfusu korunmuş oluyor,diğer durumlarda haftalarca kapalı kalan hesaplar 2 günde açılıveriyor.diğer bir durum dayın var arkan var durumu kaç kere olayı bildirsek,kaç kere şifre değiştirsekte bir şekilde çok çok kısa sürelerde dilhan adlı bir üyemizin oyundaki şifresi aşırılıp alakasız yerlere saldırı yaptırılıp oyundan soğutulmaya çalışılıyor.en son sözüm şu s1'de birinci olan btb birliği, sen bu arkanla bize bir kere bile adam gibi saldırmadan işi götürdün ya helal olsun diyorum g.t birliğinde de yok sorun çıktı falandı filandı diye server saatini 1 gün geriye aldılar adamların tüm saldırıları hiç oldu o yüzden.hiç boşuna profilinize bu oyun adminlerle kazanılmaz falan gibi komik şeyler yazmayın bu oyunu hakkıyla oynamadınız.
    (yanlış anlaşılmasın g.t efsane gri takım birliğinin kısaltmasıdır)(ayrıca gdoğu gerçekten birinciliği hakeden,düşmanlarını korkudan titreten,çaresiz bırakan,onların zekalarını aşan ve onları monolith'e bakan ara geçiş dönemi insanlarına çevirmiştir)
    (bkz: gdoğu)
  • üye olmak için: http://www.travian.com.tr/?uc=trx_28106

    oyunun türkiye ekibi, yöneticileri, oyunu büyük bir sadâkatle oynayan ve yarin yanağından gayrı her şeyde her yerde birlik olan oyuncuları delirtmiş. 1 no'lu serverın en kallâvi oyuncularının toplandığı birlik, topluca hesaplarını silmeye karar vermişler. ahan da manifestoları:

    bizler gdoğu birliği olarak ;

    (...)

    ancak ;
    oyuna başladıgımızdan beri neredeyse her uyemizin hesaplarına girilmesi, bu hesaplarda istenildigi gibi at koşturulması, para verip aldıgımız altınlarımızın sonuna kadar abuk subuk şekilde harcanması , askerlerin abuk subuk şekillerde ölüme gonderilmesi, hammaddelerin 10 kusur saat otelere sevk edilmesi ve dolayısı ile pazarcıların meşgul edilmesi dahada beteri oyuncularımızın agzından mesajlar yazılması ve bu serverda yonetimin hic bişi yapamaması sebebi ile zaten gergin olan sinirler tamamen patlama noktasına gelmiştir.
    bizce ( ki aramızda 10 yıldan fazla bir cok yerde yoneticilik yapmış,bilgisayar ve internet dunyasına cok hakim cok kişi vardır) olayın araştırılması ve ortaya cıkarılması cok kolaydır ama nedense bu konular acıklıga kavuşamadıgı gibi bir cevap dahi alınamamıştır.
    bu konuda defalarca oyun yonetimine mail atılmış ve oyun adminlerine mesaj yazılmışsada “hesap şifreniz sizlerin sorumlulugundadır” gibi yetersiz cevaplardan başka bişi alınamamıştır.
    konu oyun forumuna defalarca taşınmış ancak her seferinde yardım etmesi gereken kişiler en gec 5 10 dk icinde başlıkları kapatmış ve başlıklara yazan herkesi oyun forumundan suresiz banlamıştır.gerekce “almanyaya mail atın” olmuştur.bu gerekçenin soyenebilmesi icin bir oyuncunun oyun forumundan suresiz banlanması gerekmemektedir.
    zaten admin@travian.de ve admin@travian.com ve traviangames ile ilgili her yere şikayetlerimizin anlatıldıgı almanca ve ingilizce mailler yollanmış ve yollanacaktır.her ne kadar bir sonuc alcamıza inanmasakta ...
    konu internet ortamında eksisozluk.com dan tutunda her turlu oyun platformlarına forumlara arkadaşlık sitelerine baglantımız bulunan irc serverlarına hatta mail gruplarına kadar taşınacak ve türkiye serverlarında travian oynayacak kişilerin başlamadan once nelerin başlarına gelebilecegi acısından bilgilendirilecek ve ozelliklede sonradan bizler gibi canları yanmaması acısından altın ile oynamamaları yada bunu minimumda tutmaları onerilecektir.
    aramızda 10 gunde 600 altın tuketen oyuncularımız vardır ve travian turkiye’nin maddi gelir kaynaklarıda bu tip oyunculardır.olayın maddi yanıda bir yana 6-7 aydır verilmiş cok ciddi emekler vardır ki para ile degerlendirilmesi mumkun degildir.bizler yandık başkası yanmasın die uzerimize duşeni yapmaktan cekinmeyecegiz.kendi ekmek parasını duşunmeyene kimse ekmek vermez.
    server da olan bitenden zaten bir cogunuzun haberi oldugundan burda ayrıntıya girmeyecegiz.
    sonuc olarak biz gdoğu birliginin yoneticileri ve bu durumu kabullenemeyen bazı arkadaşlarımız gerek kendi birligimizden gereksede dost yada savaş yaptıgımız dier birliklerden bazı oyuncularla bereber protesto icin kayıt silmekteyiz..
    bu kayıt silme olayının tek sebebi travian türkiye oyun yöneticileridir.altında başka hic bir sebep yoktur.
    saygılarımızla,
    güney birliği
  • browser'da age of tadı yakalamak isteyenler için tuğla delisi bir oyundur... tuhaf yanları da vardır örneğin mesaj kutusu karmaşıktır. "sana hammadde yollandı" diye mesaj gelir, nereye gelmiş o hammaddeler göremeden bitiverir.
  • klan tanıtım sayfaları gereğinden fazla şenlikli oyun.

    nazarlar, hadisi şerifler falan;

    allah rasulü hazret-i muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) buyurdular ki :

    kim, rızkının allah tarafından genişletilmesini, ecelinin uzatılmasını isterse sıla-i rahim yapsın.

    buhari, edeb 12

    []_[]_[]_[]..............[]_[]_[]_[]
    \======/ ............. \======/
    [====]...................[====]
    -----[====][]_[]_[]_[]_[][====]-----
    [====]--mücahid -- [====]
    [====]===""""""""===[====]
    [====]===""""""""===[====]
    [====]===""""""""===[====]
    [====]==============[====]
    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

    “mücahid kılıç sesi duymalı mezarında”

    ayrılıkta azab,
    birlikte rahmet vardır.
    hz.muhammed (s.a.v)

    burasi gerçek dostlarin ve gercek anlamda birlik olmak isteyenlerin buluştuğu adres

    bizim elimizin ulaştiği yerlere onlarin hayalleri bile ulaşamaz

    mücahit kilic sesi duymali mezarinda!!!

    ittifakimiza çakallar tilkiler ve aslanlar gelecektir tilkilere tilki çakallara çakal aslanlara aslan gibi davraniriz...

    kendi irkina ihanet edenin sonu saka kuşu gibi olur!!!

    mücahitler...

    powered by 50 kalibre
  • text-based oyunlara karşı zaafım olduğunu yüzüme hunharca çarpmış çook zevkli oyun.
    saat kurup kalkmıyorum geceleri bu kez en azından...
  • iki ev arkadaşımdan birini hasta, diğerini mundar eden oyun. nostalji yapıp ogame oynamaya da başladılar. hepten gitti gençlik.
  • 300 askerlik köyüme 10 kişilik bir saldırı aldıktan sonra 'yanlışlıkla oldu kusura bakmayın nolur saldırmayın' diye mesaj gelen ilginç oyun. yaş ortalamasının gittikçe düştüğü varsayımındayım.
  • ben 2 köyü zar zor yönetiyorken milletin 40 köyü nasıl yönettiğini anlayamadığım oyun. diğer yandan eğer eski serverlarda yeni oyuncuysanız işiniz hiç kolay değil. milletin ağız kokusunu çekmek zorunda kalıyorsunuz. "kardeeeş tazafacan58 e saldırmazsan sevinirim" ya da "bak bıkbık72** ye saldırıyormuşsun bi daha olmasın" gibi abuk sabuk mesajlarla sinirlerinizin gerilmesi olası. ayrıca buradan speed serverdaki ek$i birliğinin sahibine de sitem ederim. sözlük yazarları için bi kısıtlamamız yok demenize rağmen beni birliğinize davet etmeyip kurda kuşa yem ettiniz lan.
hesabın var mı? giriş yap