• the witcher ve the witcher 2 oyunlarının güzel kızıl büyücüsü.
  • polonya'da playboy'a konuk olabilmiş oyun karakteri.

    http://www.magsarchive.com/…oy-poland-may-2011.html
  • geralt of rivia'nın biricik aşkıdır.
  • kendisini jaımı barbakoff seslendirmektedir.
  • şu ana kadar sadece oyunlarına hakim olabildiğim witcher evreninin en hastası olduğum hatun kişisi, son oyundaki tartışmasız romance tercihim. (bkz: witcher 3 wild hunt)

    zaten kızıla tapan bendenizi, kızıl saçları ve yeşil gözleriyle kafadan bir tavlamışken bir de o tatlı tavırları yok mu...yalnız ilk oyunda falan sağlam bitch yapmışlardı gittikçe daha az hırçın yaptılar. son oyunda daha dişli hatun yenneferin gelmesinden de olabilir belki, bilemedim. witcher hikaye ve roman külliyatına daha vakıf değilim, vakıf olanlar direk yenneferci çıkıyor ne zaman görsem. geralt'ın bilmem kaç yıllık geçmişi olduğu, ciriyle beraber geralt'ın sahip olduğu aileye en yakın şey olduğu doğru belki, anladık ama 2 oyun trissle işi pişirdikten sonra, ortada bir yaşanmışlık var artık, triss'e hayır diyemiyorum resmen oyunda. wild hunt'a yeniden başladım, başka sonlara da vakıf olalım diye, resmen yenneferi seçemeyeceğim , gene trissle bitireceğiz. ama yapımcı kardeşlerimiz oyunu ağırlıklı yennefer için kurgulamışlari sonlara doğru triss'in ne adı ne siması gözüküyor adamakıllı, çok belli oluyor. yakışmadı...
  • geralt of rivia'nın amnesia hastalığını fırsat bilip, en yakın arkadaşı olan yennefer of vengerberg 'ün hayat arkadaşı olmasına rağmen ayartmıştır.

    yen yine de kendisini affetmiştir ama olan kaer morhen'deki yatağa olmuştur. *
  • (bkz: kaşar)
  • kitapları okumadım, witcher evreni ile alakalı bilgim sadece 3 oyuna dayalı, bi de wiki'de reddit'te okuduğum şeyler var. yennefer'ın geralt'ın eski ve canon lore'u düşünürsek ebedi yavuklusu olduğunu biliyorum, ama ben bunu öğrendiğimde o pozisyonda kızıl ve yeşil gözlü bir hatun vardı bile. belki de bu yüzden son oyunda düşünmeden tercihimi triss'ten yana yaptım. tabii bunda yennefer'in kezbanımsı hareketleri ve triss'in aşırı tatlı seslendirmesi de pay sahibi. ayrıca melek gibi hatun ulan. trip atmadan dibine kadar seviyor geralt'ı. geralt triss'e "yenneferı siktir edek de biz bize bakak yavrum" dediği zamanki sevinci zaten ömre bedel.

    yine de last wish questi sırasında yennefer için üzülmedim değil. ayrıca mesela kaer morhen'de felekten bir gece çaldığımızda yennefer'ın o melankolik hali içime oturdu. ama olsun, triss o gemiye bindiği zaman geralt'ı bırakıp komple gitseydi daha çok üzülürdüm.

    öhöm, neyse. yennefer'a bir büyü ile bağlı olan geralt'a gerçek sevgiyi tattıran hatun kişidir kendisi.
  • önce "hayallerinin kadını, seks ilahesi" rolü yaptığı geralt'a, yetim bir çocuğa evinde bakmaya başladığı anda "elleşme- git çocukla ilgilen biraz" çekmesiyle gerçek yüzü ortaya çıkan hatun. *
  • şöhret değil sanat için playboy'a soyunup röportaj vermeyi ihmal etmemiştir:

    +18
hesabın var mı? giriş yap