• doğru dürüst türkçe konuşamamasına rağmen trt'de bayanlar serbest programda yorumculuk yapan, büyük ihtimalle irina slutskaya hayranı sporcu.
  • 2003 dunya sampiyonasinda ilk defa bir turk u bize izlettirmistir.umut verici olarak nitelendirilsede kanimca hantal ve agirdir.
    kanadada yasamaktadir.

    bu arada kendisi buz pateni yapar.
  • eurosportsunucularından da epey övgü almıştır.
  • 1985 ankara dogumlu olan, 8 yıl once buz icin ailesiyle beraber her seyi bırakıp kanadaya goc eden ve bu spora ne kadar sevdalı oldugunu bir kez daha gosteren,gerek turkiyedeki sampiyonalarda gerek balkan oyunlarında ve gencler sampiyonalarındaki dereceleriyle aslında hicte bos olmadıgını kanıtlamıs ve bu basarılarını kanadada katlayarak devam etmeye karar vermis,cift pasaportlu olmasına ragmen her daim turkiye adına yarısmayı ilke edinmis,gelecek yıllarda uluslararası buyuk organizasyonlarda daha buyuk basarılar elde etmesini diledigim, 2005 dunya artistik patinaj sampiyonasında da izleyebilecegimiz sporcu.
    2005 avrupa artistik patinaj sampiyonasında 19. olmasına ragmen gercekten eurosport sunucularının ovdugu kadar vardır.son 2-3 sene icerisinde gecirdigi ciddi sakatlıklar onun bircok kez her seye yeniden baslamasına sebep olmustur;ama nihayet butun bunları atlatıp emin adımlarla ilermeye baslamıstır.
  • allah patenlerine saglamlik versin dedirten turk patenci ne derece aldigi onemli degil orda turkiye adina yarismasi turk bayragini sallandirmasi bile yeter.allah seni soguklardan korusun,ayaklarina bacaklaina saglik versin
  • sofia coppola'ya benzeyen patenci.
  • altı aylıkken başladığı masallar ülkesi anaokulunda, yönlendirme sonucu dört yaşında buz patenine başlayan ve ilkokul yıllarına geldiğinde balkan şampiyonasında derece alan, ancak türkiye'den hiçbir yardım ve ilgi görmediği için ailesiyle birlikte kanada'ya giden ilk türk buz pateni sporcumuz. birçok zorluğa karşı ailecek verdikleri mücadele, güzel sonuçlarını yavaş yavaş veriyor. yerli basın özellikle yarışmalar zamanında tuğba'nın üzerine düşüyor ve her antrenör desteklenmesi gerektiğini söylüyor. kanada'da küçük yaşlarda dereceler aldığı için onu kanada bizden daha iyi tanıyor ve benimsiyor. ayrıca üzerine giydiği kıyafetleri de annesi dikiyor.
  • su an lyonda yapılan avrupa şampiyonasında liderliğe yerleşmiş sporcumuz
  • 2006 avrupa artistik patinaj sampiyonasi'nda sunduğu temiz seriyle ileriki yıllar için güzel sinyaller veren, şu an için ilk 10a girmesi an meselesi olan sporcu. eğer önceki senelerde yaşadığı talihsizlikleri bu sene yaşamaz v aynı tempoda antrenmanlarına devam ederse, emeklerinin karşılığını almaya başlayacaktır ki umarım her şey yolunda gider v nihayet hakettiği derecelere ulaşabilir.
  • türkçesini de tıpkı yaptığı spor gibi geçen 2-3 yıl içinde çok geliştirmiş olan başarılı bir sporcudur. türkiye gibi artistik patinaj* diyince o ne diyecek, arabayla ilgili bir terim sanacak insanların çoğunlukta olduğu bir ülkede, kendi çabası ile spor yapmaya çalışan, performans/imkanlar bazında dünya şampiyonu olan sporcumuzdur.
    (bkz: gönüllerin şampiyonu)
hesabın var mı? giriş yap