• tam hali reuters, bloomberg ve financial times'tan türk ekonomisine çirkin saldırı olan cnn türk haberi. .

    https://www.cnnturk.com/…ekonomisine-cirkin-saldiri

    tanimdaki haberi ibaresine takılmayın. icerikte hiçbir bilgi yok. sosyal medyada kara propaganda, güçlü türkiye falan yazıyor sadece.
  • hayinleri sevindiren saldırılardır.
  • şuna benziyor

    2 adam düşünün

    bir tanesi yıllarca okumuş, didinmiş bir işe girmiş, sabah 6 da kalkıp işe gidiyor , akşama kadar it gibi çalışıyor, hafta sonu ise ailesiyle mis gibi tatilinin tadını çıkartıp kaliteli bir hayat yaşamaya çalışıyor.

    diğer adam ise okulu bırakmış,iş güç yok, vasıf yok, her gün öğlen kalkıp akşama kadar evdekilerle kavga edip stresli bir yaşam sürüyor

    sonra bu ikinci adam birinci adamı göstererek diyor ki; bunlar yüzünden iş bulamıyorum, kötü yaşantımın sebebi bu adam gibiler.

    aynı bizim türkiye'de bu ikinci adam gibi işte, yıllardır seçim– siyaset gereksiz zaman kaybı bir çok gündemle konuşup boşa vakit geçiriyoruz, ne sağlam bir ekonomi nede sağlam bir reform var ortada. ama tek suçlu dış güçler tabi yersen.
  • güçlü türkiye'de bir parça tavuk göğüs etine dün 12 tl verdim. sadece bir parça. yarım kilo değil, bir kilo değil. sebzeyi zaten unutun. bir file patates 21tl tuttu. bir filecik ya. patates kızartması var ya burun kıvırdığımız, he işte o artık lüks.

    hala bu haberleri yiyen insan var mı memlekette? hayret ediyorum. en çok da neden hiç birimizin sesi çıkmıyor, söylenmekle yetiniyoruz bunu anlamıyorum.

    kıdem tazminatı gitti. o güzel atına binip devletin kasasına girdi. sen, ben yine açız.

    ama ülkemiz...

    ülkemiz uçuyor.
  • naaptın çenn çiirkinnn
  • başlığı görünce a haber diye tahmin ettim. cnn türk olduğunu görünce hiç şaşırmadım.
  • saldırın bile güzeli var demek ki. yoksa çirkin diye ayrım olmazdı herhalde değil mi? adamlar enformasyon kasarken acıtasyonun dibine vurmuş.
  • -efendim
    -ne var yine.
    -çirkin bir cisim yaklaşıyor. sanırım dış miynak.
    - çık dışarı, çııık.
  • (bkz: cnn türk'ün gittikçe ahaber dili kullanması)

    aydın doğanı beğenmezdik penguen derdik. kim bilir ne ölüm tehditleri ne şantajlar aldı da zorladılar adamı sonra da satın aldılar. medya benim ülkeye dair umudumu kaybetmemin yegane sebebi. her şey yozlaşsaydı da medya yozlaşmasaydı.
hesabın var mı? giriş yap