• melis ayça değirmencioğlu'nun loris karius ifşası ile tekrar şahit olduğumuz ülke kadınlarının en ciddi problemlerinden birisi olan eylem. kendilerine gelen hele ki tanınmış birisinden gelmişse, "selam", "nasılsın" gibi mesajları bile hiç utanmadan, sıkılmadan ifşa ediyorlar. hanımefendi hiç mi beyninizi kullanmayı düşünmüyorsunuz gerçekten? bildiğin mantalite eksikliği bu. aptallık, salaklık, erkek karşılığı sığırlık.
  • "kızlar, sizlere sümüklüler yürürken bakın bana starlar yürüyor, o bile farkına varmış harikuladeliğimin" tarzındaki gösteriş merakı. tamam hepiniz prensessiniz, beyaz atlı prensler sizler için deli divane oluyor, ok.
    biraz da aşağılık kompleksi de var işin içerisinde. 90'larda yakışıklı starların konserlerinde sahneye don sütyen atanların çocukları, yeğenleri, kardeşleri falan bunlar. sosyal medya ile dünya bambaşka bir şey oldu.
    2009 yılında facebook yeni yeni canlanmaya başlarken, öğrenci evinde arkadaşlarla seksi bir kız hesabı açmıştık. dönemin adı lazım olmayan bir müzik tarzının ağır abilerine mesajlar atıyorduk. hepsi de yavşamalı cevaplar veriyordu. bizler de hayrete düşüyorduk. kahve içmeye davet edenler, salak salak cümleler kuranlar. şimdi artık doğrudan yürümeye dönmüş. şu halimde bile yaparken bin defa düşünen biriyken, star olsam böyle saçmalıklarla uğraşmam sanırım. tuhaf.
hesabın var mı? giriş yap