• son 10 senede import ettiği ehl-i sünnet ve’l cemaat müslümanı 7-8 milyonla beraber nüfusu 95 milyona ulasmis türkiye’nin başına 110 senedir bela olmuş türk isimli, türkçe konuşan türkiye düşmanlarının 2024’te çıkma ihtimali çok büyük olan olası bir savaş öncesinde kaçmaları gereken ülkedir.

    onur, gurur açısından bir sorun yok. dedeleri de 100 sene evvel osmanlı’ya karşı savaşmışlardı ama bir şeyi tam olarak bilmiyorlar.

    80-85 milyon müslüman böyle bir savaş fırsatı bekliyor sizin için :))

    edit: laikci lafini kimler mi üzerine alinsin? bu millet 15 temmuz destanini yazarken atm’den para cekenler ve tanklari alkislayanlar. ki gordugum kadariyla onlar da cok iyi biliyorlar kim olduklarini..
    edit2: (bkz: kurtuluş savaşında dindarların kaçtığı gerçeği)
  • oooo kemiklerr pardon maaşlar yatmış belliki, çıktılar yine ortaya amk. trollçükleri...
  • (bkz: israil)

    edit: omurgalılar açısından başlıkta sorun yok. sen, atatürkçüyüm deyip "atatürk demem, atatürk sözünü ayrıştırıcı buluyorum." diyenlere oy vermediysen; megri megriye kızıp "biji biji apo" diyenlerle iş birliği yapanlara oy vermediysen dert etme.

    "öcalan'ın heykelini dikeceğiz" diyenleri hapisten kurtarmaya çalışanlara oy vermediysen; yıllarca "madımak katliamı" deyip sonra da "madımak'ta pencereleri açsalardı ölmezlerdi." diyenlere dedecim demediysen(not: piro olan dede değil öbürü); ergenekon davası zulümdür, atatürkçüleri tasfiye ediyorlar deyip dönemin adalet bakanına ilk sıradan oy vermediysen rahat ol. amaaaa tüm bunları yapıp şimdi de atatürkçüyüm diye yalan söylüyorsan"yallah israil'e". gerçek atatürkçüler burada.

    say say bitmez, anlayan anladı; omurgası olan ağladı.

    not: "şeriatçılar, dinciler, yobazlar kurtuluş savaşı'ndan kaçtı." diyen cahil siyasal atatürkçüler, o dönemde mustafa kemal atatürk dahil olmak üzere herkes osmanlı için halife için şeriat için savaşıyordu. velhasıl kelam hepsi şeriatçıydı.
  • kendi ülkesinin savaşından kaçan "ithal ehli sünnetlerle" burada savaş kazanacağını düşünen sarıklı süpermenlerin kaçacağı ilk ve son savaş olur. son diyorum keza savaştan kaçanı dinsiz bir ateist olarak ilk ben sikerim. hoş kısmette sarıklı süpermen sikmekte varmış edasıyla bu işi yaparım.

    arap yalamalarının ilk fırsatta ingilizlere sakso çekip sonra domalacaklarını tarih daha önce savaşa gitmemek için kadın kıyafeti giyen mollalar tarafından bize öğretmiştir.

    çok uzatmayalım, savaş çıkınca ilk kaçacaklar asker doğan türkler değil, araplara göt veren oğlanlar yığınıdır.

    arap saksocusu trollerin maaşlarına katkıda bulunmak istemiyorsanız bence yazmayın.
  • ooo cemaat köpeği bu, nerede görsem tanırım.
    siz iyi bilirsiniz kaçmayı, osmanlı döneminde ordudan kaçmak için tekkelere, dergahlara sığınanlar sizin gibilerdi.
  • şimdi hukukçu yazarlar daha iyi bilir fakat bu entry'de bir suç unsuru yok mu?

    açıkça tehdit içeren bir sıçmık. fuxx'un ve dolayısıyla rende binanın paralı trollerinin halkı tehdit etmesi olayı.
  • laik yerine laikçi diyen bedevi sidiği din tüccarları yunanistan'a kaçar muhtemelen.
  • başlığı açanın, dedesine sorması gereken ülke.
  • kurtuluş savaşı'nda arap sevdalılarını kimlerle yatıp kalktığını iyi biliyoruz. allahtan tarihte her şey kaydediliyor
hesabın var mı? giriş yap