• amerika'nin herhangi bir ülkeyi fethetme süresinin oldukca altindadir.

    iran demografik yapisi itibariyle zaten nüfus anlamda %30 civarinda türk nüfusa sahiptir. bu da iceride her 3 kisiden birinin türk saflarina gecmesi anlami tasimaktadir ki bu sayiya rejim tarafindan sindirilmis özgürlükcü halki dahil bile etmiyoruz.

    max. 1 haftada paket diyorum. iranci ilik götler bu basit ülkeyi büyütüp durmayin gözünüzde. yok intikam soguk yenen yemekmis de bilmem ne, götlerinin üzerine oturup aglayacaklar iste. tehditleri abartirlarsa hümeyniyi oturdugu yerde dinamitle patlatirlar.
  • roketlere taramalı da bağlar mıyız,taraya taraya giderler ha?
  • "her 3 kisiden birinin türk saflarina gecmesi anlami tasimaktadir"

    almanya'daki dönercilerin döner bıçaklarıyla almanyayı alması
  • tabi canım fethederiz biz, şu anki halimizle fethederiz. oğlum nasıl rüyalar görüyorsunuz siz? ülke sizin gibi kendini dev aynasında görenler yüzünden bu halde. biraz gerçekçi olun lan. gerçekçi olun ki yanlışı, eğriyi, büğrüyü eleştirebilin. eleştirin ki ülke gerçekten güçlü bir ülke olabilsin. her konuda dışa bağımlı hale geldik, rusya'dan şeker ithal etmeye başladık. bunları göremeyecek kadar mal mısınız? neymiş iran'ın %30'u türkmüş. hele hayalindeki o savaş bir çıksın, mezhep savaşı halini alsın, kardeş ülke dediğin azerbaycan'ı iran ile aynı safta gör, anla o zaman nasıl saçmaladığını. yok bir de irancı ılık götler ifadesini kullanarak kendince bu saçma düşücesine eleştiri getirecek olanları irancı olmak ile suçlayacak. senin ben olmayan beyninin taaaaa (burada başlık sahibinin nicki var ama ben sansürledim). beyni yok gelmiş burada tespit sıçmış.
  • sonsuzluğun tanımıdır.
  • komik değil aslında ama güldürdün. iran hakkında hiç bilgiye sahip olmadığın belli biraz araştırmanı öneririm.
  • 24 saatte tahran'dan girer bandar abbas'tan çıkarız alimallah. kimse turkiye'nin gücünü test etmeye çalışmasın. ne degisik kafalar var töbe allam ya.
  • --- spoiler ---

    entry içerisinde “bu da iceride (iran’da) her 3 kisiden birinin türk saflarina gecmesi anlami tasimaktadir” cümlesi geçiyor, yani okumayın!
    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap