• hamlesi, üssü...
    bunlar hep a haber jargonu.
  • demek ki ülkede satılan elektrikli arabalara zam geliyor!!
  • tr de lityum madeni var mi ki uretim ussu olsun? lityum disardan gelecek burada batarya yapilacak. onemli yatirim ama elde ki madenlerle batarya gelistirmeye calismak daha mantikli.
  • akp iktidardayken türkiye ancak rezillik, fakirlik, liyakatsizlik, yalan propaganda üssü olabilir!

    2023'e 6 ay kaldı değil mi?
    - togg'un fabrikası ve yedek parça üretim fabrikaları nerede?
    - hani yalandan gaz bulmuştunuz ya. o doğalgazı işleme, depolama ve dağıtım merkezi nerede?

    allah'ın belaları sizi!
  • ya arkadaş bir kere de "onu yapacağız , bunu yapacağız" diye değil de "onu yaptık (bitirdik), bunu yaptık (bitirdik)" diye bir haber yapın yahu.

    2013 den beri yayınlanacak kabataştaki bazı deri giysili kişiler videosunu
    yıllardır göklerdeki milli uçağımızı
    yıllardır bulunan doğal gazı
    ve benzeri milyon tane şeyi beklemekten imanımız gevredi.

    yapın tamamlayın öyle getirin, o olacaktı, bu olacaktı haberlerine karnımız çok tok...
  • üst edit: bazı kansızlar özele gelip yunan tohumu olmakla vs itham ediyorlar. şansıma tüküreyim ki tr sınırlarında doğmuş milyonlarca şansız türk'ten biriyim halbuki. yetmemiş bir de akp iktidarının döneminde bulunacak kadar da bahtsız milyonların içindeyim. her neyse bir gerçek var. akp başta olduğu sürece:

    ü—r—e—t—e—m—e—z—s—i—n—i—z (nokta) kandırmayın kendinizi.
    akp rejimi atatürk'ün kurduğu türkiye cumhuriyetini sömürerek yıkma projesidir.

    aynen kanka 2015'te ilk yerli ve milli yolcu uçağımız göklerde olacak inşallah. hamdolsun kendi yerli ve milli uçan uçak gemimizi de yollara çıkaracağız. uçan uzay gemisini de es geçmeyelim. camiye yardım ne verirsen elinle o da gelir seninle.
  • sesli güldük uçak araba tank uçak gemisi vb ama batarya üssüne siyasi ömür yetmez bence enflasyon üssü kurmalısınız kaybettiniz çünki..
  • eskiden "elektrik kesilen mahallelere pil dağıtacağız" gibi var olmayan seçim vaadleriyle siyasetçiler makaraya alınırdı. eskilerin mizah dergilerinde okuduklarını biz şimdi gazetelerde okuyoruz. onlar ne kadar gerçek idiyse bu da işte ancak o kadar gerçek. başımızdaki koca koca adamlar -en sulandırılmış ve hafifletilmiş haliyle ifade ediyorum- adeta stand up'çı oldular. ülke komple komediye döndü. güler misin ağlar mısın...
  • ıptal edildigi soylenen elektrikli yerli traktor fabrikasinin arazisine mi yapilicak? togg fabrikasi yakinina mi? bence fabrikayi şiliye(lityum madenleri oralarda) kurarlar yerli lityum pilimizi ordan ithal ederiz.
  • böyle haberler okuyunca gözümde apayrı bir olay canlanıyor.
    (bkz: hamlesi)
    hamlesi ne arkadaş? adam evde çay içerken, bir an "ulan lityum batarya üreteyim" deyip telefondan kiralık fabrika bakarken vaz mı geçti?
hesabın var mı? giriş yap