• ezilmişlik ve özgüvensizlik. net.

    ruhlarını şeytana teslim etmiş şişirilmiş balon olan israilller sistematik olarak çocuk katlediyor, hem de hemen altımızda.

    ölenler filistinli arap olduğu için mi izliyoruz. insan olması yeterli değil mi dur diyebilmek için. ya da kaç bin çocuk daha ölmesi gerekiyor.

    nerde mete hanın, kürşat’ın, fatih’in torunları. nerede türk derin devleti.

    başlatın şu şavaşı artık. yerin üstünde bu leke ile yaşayacağımıza yerin altında şerefli yatalım.

    edit: olum siz değil 3bin, dünyadaki tüm çocuklar katledilecek olsa yine kılınızı kıpırdatmazsınız. omo bozom çokoromoz yokko osrool omoroko bozo sokor… dersiniz. sizinki ezilmişlik değil. sizin ki rahatlığa düşkünlük, israiltaparlık.

    edit: o zaman sen gitsene diyenler ne zaman bırakacak popülist söylemi? lozan 2023cülerden bir farkınız kalmıyor bu söylemle. birde hepiniz aynı şeyleri yazıyorsunuz. herkes gitsene deyince farklı mı oluyor? güya toplumun en zekileri sizlersiniz amk.

    sanki mehmetçiği siz koruyormuşsunuz gibi bir havadan çıkın artık. olası israil çıkartmasında hiç bir mehmetçik bu savaştan geri durmaz, başkasına da gerek kalmaz. hadi gerek kaldı diyelim ; mehmetçiğin iki katı gönüllü asker çıkar. en başlarında ben. yani size gerek kalmaz ruhsuz bencil yobaz muhalifler. sizin bu savaşta yer akmanız ancak savaşı kaybettirir. siz yurtta sulh muhabbetini yanlış anlamışsınız. o söz 100 yıl öncenin konjonktürüne göre söylenmiş bir sözdür. onu söyleyen savaşların büyüğünü yönetmiştir. size kalsa bin yıl sonra yine aynı lafları tekrar edersiniz. vizyonsuzlar.

    edit: küfür yazanların çocukları ölsün.

    edit: israil’den ya da herhangi bir devletle savaşmaktan bu kadar korkmaya gerek yok. savaş yada düşman çoğu zaman büyük faydalar sağlar. rusya usa ile girdiği soğuk savaştan kaybederek ayrılmıştır fakat totalde rusya çok şey kazanmıştır. devlete düşman gerek lafı kurtlar vadisi aforizması değildir, hayatın bir gerçeğidir. türk askeri, türk istihbaratçısı, türk mühendisi böyle bir düşman karşısında daha çok geliştirecek ve türk devletini ilk beşe dahil edecektir. kutuplaşmış toplum birleşecek siyasilere malzeme kalmayacaktır. liyakatsiz insanların yetkilenmesi sona erecektir. ki burada israil’le topyekün savaştan bahsediyorum. lakin buna gerek kalmayacak zira israil yok olmayı göze alamaz. ve katlima son verir. yine de amaç sadece katliamı bitirmek olmamalı, başlamışken bitirmek lazım. bunların ortadoğu’daki varlığı özellikle türkiye için büyük tehdittir. siz zannediyor musunuz , kinlenmiş israil bugün türkiye’ye vakit ayırmıyor. bence onlar zamanını bekliyor. bombayla çocuk öldüren kendisine karşı duran bir türkiye’ye ne planlar yapıyordur. yılanın başı küçükken ezilmeli. ve bu yılanın ölüsü türkiye’yi kuşatan usanın önüne atılmalıdır.
  • 3 şey demiş napolyon "para para para"
  • niye türkiye savaşsın amk kurada falan biz mi çıktık,türkiye ne alaka filistin ne alaka.
  • kafaya nükleer yememe isteği.
  • mit ortadoğu coğrafyasında sağlam çalışıyor. hamasa askeri ve istihbari destek verse (belkide veriyordur), hali hazırda karizması çizilmiş israil'i geri çekilmeye zorlar.

    açık açık israil ile savaşmak, bütün avrupa ve amerika ile aynı anda savaşmak demek.

    patır kütür savaşa girmek anca salaklık olur.
  • "türk çocuğu, artık arap çölleri için kanını dökmeyecektir."
  • uzak olması.
  • bana pek geçmedi bu gazlama yine de aforizma falan kullanılmış onun hatırına 3/10.
  • dincilerin got rahatligi.

    onlar istiyor ki, cigirtkanlik yapsinlar ve gencliginin baharinda gencler gidip yok yere sehit olsun.

    gotu yiyen dinci gidip savasabilir. onlari tutan hic bir kimse yok.
    hic bir kimse!
  • lise 2 isyanı. dubai halloween kutlar, prens salman denen herif filistin artık israil'e itaat etsin gibi ifadeler kullanır sonra filistin sana her fırsatta ihanet eder falanlar filanlar... evet çocuklar ve masumlar ölüyor kimse buna sessiz kalmamalı fakat bu savaş bizim savaşımız değil ergen kardeşim. ve osmanlı bir hanedanlıktı kimse osmanlı torunu değil. bu z kuşağı beni çok endişelendiriyor, entelektüel bilgi birikimi sıfır, güncel konular da es geçiliyor.
hesabın var mı? giriş yap