• üstün siyasi başarımız sonucudur.
    fetö'yü istersin vermezler, yunanistan kıçı kırık fetöcü askerleri vermez. abd sallamaz, rusya dost görünür arkadan iş çevirir. almanya bizi çekemez.
    tanımayan bir afrika vardı onlar da yeni öğrendi türkiye diye bir yer olduğunu.
  • yeni türkiye dedikleri bu olsa gerek.
  • dunyaya karsi dik durmanin, ekonomik olarak guclenerek degil, sevgili tribi gibi trip atmakla mumkun olacagini dusunen politikacilar ve onlarin saksakcilari sebebiyledir.

    biz diger ulkelerin, tarihte ve su anda kendi aralarindaki munasebetlerden bihaber yetistigimiz icin islere sadece duygusal yaklasip, bize ozel olarak garezleri varm da o yuzden bizi sallamiyorlar ve bu yuzden sozumuzun gecmedigini ve/veya gucsuzlestigimizi saniyoruz. halbuki gercek sudur ki, bizim ozellikle ekonomik olarak gucsuz olmamiz onlarin bizi sallamamasina en buyuk nedendir. sen ekonomik olarak guclenirsen, sen istemeden fetocuyu buraya gonderirler.
  • şu suriye operasyonu için benim de dikkatimi çeken olay. bizim medya öyle bir türk'e karşı türk propagandası yapıyor ki, gören de tüm dünya bununla yatıp bununla kalkıyor sanır.

    halbuki yabancı medyayı biraz takip edince kimsenin bu meseleyi pek de sallamadığını ve sadece dış haber olarak özet bir haber olarak verildiğini görüyoruz.

    sadece alman medyası konuya biraz eğilmiş. o da ülkelerinde yaşayan türk ve kürt nüfusun yoğunluğundan kaynaklanan tabii bir durum.

    trump'ı konu ile ilgili tweet atmaya zorlayan ise israil'in geleceği ve güvenliği. başka da bir bok değil.
  • at gözlüğü takılı olan yazar görüşü çokta sallamamak lazım böyle tipleri. aynen kardeşim hiç sallamiyrolar ama bm toplanmaya çağrıldı heralde özleştiler hasret gidermek amaçlıydi.
hesabın var mı? giriş yap