• https://streamable.com/4stz4s

    erkeğin daha fazla haklı olduğuna inansam da oransal olarak kararsızlar içinde olduğum bir tartışma.

    arkadaki abla diyor ki "3 saatlik yolculuk, çocuk sıkılıyor biraz anlayış göster." adam da "eşeğin şeyine şey kaçırmasın o zaman o da. sahip çık" diye tepkisini koyuyor.

    edit: bir sosyal deney ya da skeç türünden bir video imiş. günlük hayatta sıkça karşılaşılan bir tür olmuş.
  • çocuğun çıkan kavgadan hoşnut bir şekilde ayağını vurmaya devam etmesi ilginç gerçekten. çocuğu oyalayacak başka bir şey yok mu ablam? yeni nesil anneler topluma illallah ettiriyor valla
  • kadın belli ki boşanmış ya da en azından o uçakta yalnız bir ebeveyn. yanında iki tane çocuğu var. biraz anlayış gösterilse o çocuk zaten 2 dk sonra sıkılır uyur. çağımız tahammülsüzlükler çağı.
  • videoyu izlemeden yazıyorum. ağlayan çocuklar uçaklarda insanı cinnet geçirme noktasına getiriyor.
  • çocuk sahibi olmak zor bir iş arkadaşlar. zaman zaman seni mecburi olarak meşgul edebilecek bir meseledir çocuk. çocuğun birini tekmeliyorsa o noktada annelik görevini yapıp çocukla iletişim kurman gerekiyor. gerekirse meşgul edecek bir şeyler bulacaksın, bacaklarını tutacaksın. kimse senin çocuğundan tekme yemek zorunda değil.

    bunu umursamayan kadın, yarın öbür gün okulda bu çocuk arkadaşlarını dövse aynı şekilde sorumluluğu üstlenmeden davranacaktır. eeeh çocuk canım bunlar nolacak arkadaşının kafasını kırdıysa... siz hiç çocuk büyüttünüz mü???? evet bir tek senin çocuğun var...
  • cocugunun ayagini vurmasini gayet engelleyebilir. bunun yerine drama queenlik oynuyor. 100% adamin ve karisinin hakli oldugu olay.
  • ön edit: “kadın beyaz olsaydı böyle tepki gösterilmezdi” diye ağlaşan hassas kalpler vardı yukarıda. gerekli ilgiyi göremeyince silip kaçmışlar.

    arkadaki narsist yolcunun haksız olduğu tartışma.

    hiç işi ırkçılığa falan getirmeyin. konu oraya gelene kadar en az 20 tane mağduriyet çıkarabilecek bir karaktere sahip arkadaki yolcu.
    böyle insanlara ne desen mağdur olurlar zaten.
    bunların her türlü davranışına tahammül göstermek zorundasınızdır. olur da ufacık bir bir uyarıda bulunursanız, bunu hakaret olarak algılarlar.
    sizin kişisel alanınızı yol geçen hanına çevirirler ama sizin bundan şikayet etmeye bile hakkınız yoktur.
    şımarıklık bu başka bir şey değil. çocuğunu da kendisi gibi şımarık yetiştiriyor.

    keşke devamında şöyle bir olay yaşansaymış.

    edit: bu arada söylemeden de edemeyeceğim. çocuk tam bir piç. şimdiden geleceğini görebiliyorum.
  • bir adet piçin ve onu dünyanın en önemli varlığı sanan anasının haksız olduğu tartışmadır. bakamayacaksanız çocuk yapmayın. sizin piçinizin nazını da diğer insanların çekmesini beklemeyin.
  • bu çocuk hayatı boyunca sorun çıkaran, zorbalık yapan, çevresini komşularını rahatsız eden ve bunu kendinde hak olarak gören birisi olacak.
    t.bir amerikan çomarının çocuğu yüzünden çıkan tartışma.
  • elektrik çarpmış gibi durdurulamayan bir çocuk var ve anası halen oğlunu savunmaya devam ediyor. oğlun eğlensin, istediği hareketi yapsın diye kimsenin yolculuğunu burnundan getirmeye hakkın yok. şimdiki çocuklar ve anneleri dünyanın her yerinde aynı.
hesabın var mı? giriş yap