• mayıs 2016 gibi ea tarafından duyurulmuş unravel oyunun ikincisi. ilk oyundaki ana karakter yarny ile yola devam yani.
  • çıksa da oynasak. böyle oyunları gamepad'le falan oynayacaksın eyvallah ama yanında bir tane de çocuk alacaksın. şey, yapacaksın yani. çocuk, mocuk, evlilik işlerine en uzak adamın bile böyle şaheser oyunlarda canı çocuk çekiyor ansızın. vereceksin kolu sıpaya çöz bakalım bulmacayı diyeceksin, en takıldığı yerlerde sen geçeceksin falan. birinci oyundaki karlı bölümdeki buzları yerleştirdiğimiz farklı delik çaplarından tut, ışığı görünce karanlığa kaçan hamam böceklerine kadar hem eğitici hem öğretici, balıklar, yengeçler derken bana göre süt onlara göre çikolata.

    tadı damağımda kaldı valla.*
  • (bkz: unravel two)
  • çıkmış. ve adı gibi ikili oynanış sunuyor. bu da eğlence x 2 demek aslında. akıllara ataride oynadığımız the lost vikings'i getirdi.
  • ilk oyunu çok güzeldi, ikincisinin çıkacağını bile bilmiyorum ama biraz önce codex'in cracklediğini gördüm. ilgilenenlere duyurulur.
  • bu seneki e3 ea sunumunda en çok merak ettiğim oyundu unravel two. evet, birçok kişi şirketin aaa oyunlarına hype yaparken benim bünye biraz ters çalışıyor, ne yaparsınız…

    ilk oyunun üzerine ne katabilirler, mekanikleri nasıl olacak, bütün oyunu co-op nasıl oynayacağız, vb.. soruları sorarken isveçli şirket coldwood ınteractive, yapımın duyurusu yapılır yapılmaz “oyun çıktı, gidip alabilirsiniz” demesiyle beni ufak çaplı bir dumura uğrattı ve zaten saygı duyduğum bu iskandinavyalı şirket, puan hanesine +1 puan daha yazdırmayı başardı.

    listemdeki oyun bolluğu yüzünden sıra döndü dolaştı ancak kendisine gelebildi.

    ilk oyunun aksine, gerek hikâyesi, gerek mekanları olsun, beklediğimden daha karanlık bir atmosferi var oyunun. neredeyse limbo kadar karamsar diyebilirim. hatta bu karanlık hava müziklere de yansımış ve god of war’dan bile daha epik bir soundtrack ortaya çıkmış. yine güzel tınılar yok değil ama hikâyede işler çirkinleşmeye başladığında müzik size öyle bir gaz veriyor ki.. anlatılmaz, anlayamazsınız. :)

    bazı bulmacalar sizi deli edecek, bazı yerlerde gamepad’i ya da klavyeyi kırmak isteyeceksiniz ama oyunun başından kesinlikle tatmin olmuş bir şekilde ayrılacağınız kesin…

    not : 10 / 8
  • an itibariyle psn store da indirime girmis , paket olarak 70 tl altina alinabilen platform oyunu. deneyecegiz bakalim.
  • biraz önce bitirdim, ilk oyununa göre çok daha güzeldi.
  • bende yeri çok ama çok ayrı olan unravel'in an itibariyle son oyunu. umarım ea bu serinin devamını getirir. tamamladığım görevleri hiç ölmeden ve mümkün olan en hızlı şekilde tekrar bitirmeye çalışıyorum. karakterlerine, müziklerine, atmosferine ayrı bir hayranlık besliyorum. kesinlikle sıkmıyor efendim.
  • bir arkadaşınızla oynayabileceğiniz süper eğlenceli oyun. ps4 de online coop seçeneği yok ama share play ile oynanabiliyor.
hesabın var mı? giriş yap