577 entry daha
  • inci gittikten sonra olması gereken içerideki herkesin balonları süsleri çıkarıp şöylee kahkaha ve eğlence dolu parti yapması lazımdı bence uygunu ve gerçek olan o herkesi çok yordu çünkü en yakınından en uzağına.şu an yaptıkları üzülme görüntüleri tamamen rol hani tabi üzülünürde anlık sonra sorar insan kendine neye üzüldüm lan ben diye.
  • rejinin içeride bir iki ana karaktere, arkandayız seni tutuyoruz kimseye söyleme dediğini düşünüyorum. başka türlü bu kadar kendinden emin söylemlerin güya millette karşılık bulması inandırıcı değil
  • olm bu yarışma çok komik lan bu akşam. tanım: olayların üstüne altar'ın bu gece güldürdüğü yarışma.
  • sevip sevilebileceğin dünyadır, yaşadığımız bu küçük geoitte daha ütopik bir şey olduğunu bana kimse anlatmasın...
  • çok acayip gündem yaşayan yarışma...
    inci elendi barış diskalifiye oldu
    ışığı gören kaçıyor
    inci'nin eleme anı:
    http://dai.ly/x2gl6u3

    barış'ın kaybolma anı
    http://dai.ly/x2glf4j

    barış'ın diskalifiye olduğu an
    http://dai.ly/x2glhaz

    bonus editi: popstar abidin de kaçıyor mu?
    http://dai.ly/x2glisp
  • barış'ın gitmesine sevindiğim yarışma. çok dengesiz bir adamdı. kendi imkanlarıyla kaçtığı iyi olmuş. mazallah onca kesici, delici aletin olduğu bir yerde diğer yarışmacılara zarar verebilirdi. gerçek hayatta ciddi ciddi psikolojik destek alması lazım.
  • barış yalan düzenden kaçarak rejinin tüm planını bozmuş olabilir, sonuç olarak haftalara göre acun ve ekibinin gitmesi gerekenler diye kafalarında liste var, adam şimdi kaçtı ya apar topar biri girecek ya da biri erken gidecek, bu sefer erken giden, çıkınca boyle işe sokarım paramdan oldum diye de konuşabilir. napcanız lan. ben rejiyi çözmeye çalışıyorum beyler rahat olun.
1128 entry daha
hesabın var mı? giriş yap