• başka bir koltuğa otursa kıyametin kopacağını düşünen benmerkezci yaratıkların sözü.
  • uyayan yolcuda salatalik yapmasin, gitsin kendi koltuguna otursun.
  • başka koltuk arasa bulsa o koltuktan başkası kaldırır. yolculuk başlamadan uyuyan numara yapıyordur.
  • para verip bilet aldığı koltuğu isteyerek hakkını savunan kişinin yapacağı doğru hareket.

    neden bilet alıyoruz ki o zaman? ilk binen istediği koltuğa yayılıp uyusun.

    gerçi troll dediğin insanlıktan, medeniyetten, adaletten ne anlar ki?

    bugün bunu diyen yarın sizin sıranızı da çalar, arazinize de konar, elinizde avucunuzda ne varsa bir kılıfına uydurup her şeyinizi alır, üstüne bir de ben haklıyım diye ait olduğu sürüyü arkasına toplayıp sizi linç bile eder.

    şeref, haysiyet, ahlak, terbiye nerdeeeeee....
  • başkasının koltuğuna oturup uyuyo numarası yapan çomara dersini vermek için yapılmış aksiyon. babanın çayırıydı zaten her yer amk köylüsü.
  • haklı eylemdir. uyumak size başkasının yerini gasp etme hakkı vermez. belki ellemez diye uyuyor numarası bile yapıyor olabilir böyle çakallar.
  • gayet normal olması gereken bi davranış.

    üstelik kaza sigortaları koltuk numarasına göre belirleniyor bildiğim kadarıyla.
  • (bkz: kalk yerine yat)

    uyuyan yolcu kesin cam kenarında uyumaktadır. öğrenciyken sık sık otobüs yolculuğu yaptığımdan iyi bilirim. cam kenarındaki yerimden çok yolcu kaldırmışlığım var.
  • haklarini ve sorumluluklarini bilen ve dogru eylemi yapan kisidir.

    herhangi bir kaza durumunda, biletinizin karsiligi olan koltukta oturmadiginiz takdirde; seyahat ve sigorta firmalari yasal olarak tum sorumluluklarindan kacininca akliniz basiniza gelir, sayin hakkini bilmeyen ve baskasinin yerinde yan gelip yatan suserler.

    "yaa noeelcegk ya!" demek yerine haklarinizi ogreniniz. oyle tazminat davasi acarim, parayi kaparim diye dusunurken; sakat ve tazminatsiz kalmayiniz.
  • geçen bir etkinlikte ortadaki c blok ile a ve b bloklarının c bloğa yakın olan ilk iki sırası en pahalı bilet kategorisindeydi. a ve b bloklarının diğer koltukları daha ucuz kategoriydi. etkinlik alanına geldiğimizde bu bloklardan birinde ilk iki sırada olan yerimize oturulmuştu, bizim yerimiz olduğunu söylediğimizde yüzümüze öyle bir baktılar ki onları oradan kaldıran ve haklarını yiyen bir şerefsizmişiz gibi, sıfır mahcubiyet. gittiler bloğun diğer tarafına.

    millet parasını vermediği şeyde bile hak görüyor, bizim muz cumhuriyetinde artık korkuyorum arsanın 3 ay başında durmasak ben buraya ev diktim diyip bizi pompalı ile bile kovabilirler.
hesabın var mı? giriş yap