• genelde bir chok ogrencinin yaptigi bir $ey
    ve ucuzda olabiliyor eger vapur ogrenci kartiniz warsa
  • bi sure sonra o yirmi dakikalık yolculuk insana 1 saat gibi gelmeye başlıyo bitmiyor bir türlü
  • coook uzun suren okula ulasma savasimin en zevkli kismi.bi de kisin vapurun on kismindaki kalorifer boceklerinin sayisi daha az olsa cok daha mutlu olabilirdim
  • kadikoy eminonu hattini kullanmakk zorundaysaniz lanet birseydir.yok kadikoy besiktos ise guzergah mis gibidir.
    uzun suren arastirmalarim ve gozlemlerim gosteriyor ki
    eminonu hattini kullanan kizlarda gozle gorulur bir cirkinlik ve pejmurdelik hakimken, besiktas hattini kullananalar prezantabl ve bakimlilar.
  • vapurla gidip geldiğim donemlerde, heralde gunboyu yaptıgım en guzel sey diye dusundugum durum. ayrıca sureklı aynı saattekıne biniyosanız cok iyi arkadaslıklar kurmak da mumkundur.
  • sınav zamanı açık havada sigara içerek notlara bakınmak açısından yararlı bi aktivite lakin diğer zamanlarda insanın ömrünü törpüler her sabah her sabah..bi yerden sonra deniz,martı,köprü,kule falan da çekiciliğini kaybedio.
  • eeeooh! yıllarca heybeliada'dan sabah karga bokunu yemeden binip saat 8'de başlayan eğitim kurumlarına gitmişliğim var, en güzeli evde gram ders yapmamaktı. zaten yaklaşık 1 saat süren bir gidiş ve 1 saat süren bir gelişiniz oluyor, bütün ödevler bok püsür o 2 saatte bitiyor. sonra da gelsin adada bisikletle turlamalar, kartopu oynamalar.
    -haaa lodos olunca da 2-3 kez istanbul'da kalmışlığım var, o da göt gibi oluyor, iskeleye gidip sonra kalacak yer aramak acayip bi trip 13-14-15 ve hatta 16 yaşında.
  • kesinlikle okula gitmek icin varolabilecek en guzel yontem. soguktan titreyerek disarda sigara icmek, sicak havada disarda yer kapmak icin kapilara yapismak, vapurda bulusmak, vapura kosan arkadaslari tespit etme oyunu oynamak, her turlu vapurun ismini ozelligini vesairesini ogrenmek, vesaire vesaire demek..
  • 5-6 yil boyunca dur durak bilmeden yaptigim aktivite, more than enough olayi. araba cikti huzur geldi. ayrica (bkz: bugun arabayi alsam mi dusuncesi)
  • pek guseldir. ben daha cok kadikoy eminonu yaptim. ama sonra kadikoy besiktas da yaptim. o daha gusel. vapurda sabah yer tutulur. ada vapurunun girisinden vapur kartiyla gecilir cunku (eminonu vapuruna eskidendi). vapurcular kovalar bazen. sonra sinava calisilir. kopya yazilir. en alt katta oturuluyosa ayakkabisini cikaran adamlarla kavga edilir (simdi ben de cikariyorum, ama benim ayaklar temiz).
    lise bitince tadi kacar. cok beklenir. gec olmustur. cikista trafik coktur. sikar.
hesabın var mı? giriş yap